ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων για την έγκριση του Προϋπολογισμού, με επίθεση στην αντιπολίτευση

Με ανακοίνωση στην σελίδα του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων, ο εν λόγω Δήμος ενημερώνει πως εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός για το 2022 του Δήμου, σε συνεδρίαση στις 28 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο προϋπολογισμός καταψηφίστηκε από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, ενώ με την ανακοίνωση, η δημοτική αρχή ασκεί κριτική στις παρατάξεις της μειοψηφίας και στις προγενέστερες δημοτικές αρχές.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:  

 

"Ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Πολλάλης και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής σας ενημερώνουν ότι, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ του ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για το 2022, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!!
Η άμεση έγκριση από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του βασικότερου εργαλείου λειτουργίας του Δήμου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κατάθεσή του, αποδεικνύει περίτρανα ότι, η Δημοτική Αρχή, για άλλη μια χρονιά, κατήρτισε έγκαιρα έναν άρτιο, ισοσκελισμένο και απόλυτα σύννομο προϋπολογισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύσσωμα τα μέλη της Μείζονος και της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του κ. Καραγιάννη και του κ. Κεραμύδα αντίστοιχα, καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, χωρίς φυσικά να μπουν στον κόπο να καταθέσουν κάποια συγκεκριμένη πρόταση.
Βάσει νόμου, όποιος απλά καταψηφίζει τον προϋπολογισμό υιοθετώντας την «άρνηση για την άρνηση» ή το «παρών», χωρίς επίσημη κατάθεση συγκεκριμένης / τεκμηριωμένης πρότασης, απλά δεν λαμβάνεται υπόψη η ψήφος του.
Με λίγα λόγια, οι προσπάθειες ορισμένων να μην προχωρήσει ο Δήμος και η λασπολογία για δήθεν άγνοια των νόμων και ασχετοσύνη της Δημοτικής Αρχής, πέφτουν εμφανώς στο κενό.
Σε αντίθεση με συνήθειες του παρελθόντος που έφτανε ο Μάιος για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός, εμείς συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε έγκριση του προϋπολογισμού έγκαιρα στις αρχές κάθε έτους.
Συνεχίζουμε δυναμικά, με επιμονή, με σκληρή δουλειά και με γνώμονα τη νομιμότητα, να αγωνιζόμαστε για το καλό αυτού του Τόπου!
Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,
δεν είμαστε αλάνθαστοι!
Δημιουργούμε και βελτιώνουμε το χάος που παραλάβαμε! Γι΄ αυτό άλλωστε και μας εκλέξατε!
Οι «κίτρινες ανακοινώσεις», οι «καταγγελίες» και οι «πισώπλατες προσπάθειες διαστρέβλωσης της αλήθειας» δεν μας πτοούν!"

Διαβάστε επίσης

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων, υπογράφτηκε η σύμβαση προμήθειας μεταξύ του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων και του Αναδόχου με τίτλο: «Αναδιαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και...

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε η αντικατάσταση Φωτιστικών Σωμάτων στην είσοδο της Λουτρόπολεως Μεθάνων, με χρηματοδότηση που προέρχεται από ιδίους πόρους το...

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Δύο θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας, θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου.    Συγκεκριμένα θα συζητηθού...

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Με επιστολή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο Τροιζηνίας - Μεθάνων, ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Αθανασίου προτείνει να ενταχθεί ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλ...

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Με δημόσια παρέμβαση τους, πολίτες των Μεθάνων στηρίζουν την ομόφωνη απόφαση της Τοπικής Κοινότητας Λουτροπόλεως Μεθάνων, με την οποία ζητούν να γίνουν τα Μέθανα, Ιστορική Έδρα του...

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας Σπετσών Αιγίνης Ερμιονίδος και Τροιζηνίας ανακοινώνεται ο θάνατος  του εκλεκτού ιερέα π. Νικολάου Χατζή, εφημερίου Κρανιδίου.   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκλήθη για...