ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ναστάζια: Τι κάνει σήμερα το “κορίτσι του Θέμου” που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στον Γαλατά με την οικογένειά της. Η γοητευτική Ναστάζια Μητροπούλου που έγινε ευρέως γνωστή ως ένα από τα “κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη” στην εκπομπή “ΟΛΑ” βίωσε πολύ άσχημες στιγμές που την οδήγησαν στην απομόνωση.

 
 

Πριν από τρία χρόνια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το αποκάλυψε τότε στην Τατιάνα Στεφανίδου και ένα κύμα συμπαράστασης γεννήθηκε για την όμορφη κοπέλα.

Τα χρόνια πέρασαν όχι όμως και τα σημάδια… Σύμφωνα με την εφημερίδα ON time, το σώμα της ακόμα παλεύει για να γιατρευτεί όπως και η ψυχή της.

Ναστάζια μητροπούλου

Το όμορφο μοντέλο είχε πέσει θύμα κακοποίησης με αποτέλεσμα να κάνει δύο χειρουργεία και τώρα να ετοιμάζεται για το τρίτο. Η περιπέτειά της όμως την όπλισε με δύναμη και πίστη και έτσι κατάφερε να κερδίσει τη ζωή της πίσω.

Μάλιστα από μικρή ζωγράφιζε και τώρα δημοσιοποιεί τα έργα της στα social media κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές.

“Περνάω υπέροχα εδώ. Έχω την οικογένειά μου, τα ζωάκια μου, τους φίλους μου… Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο και με έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και σωματικά”. Γίνομαι ακόμα πιο δυνατή. Ζωγραφίζω καθημερινά καθώς αυτό με κάνει και ξεφεύγω. Επίσης ετοιμάζω καινούργια τραγούδια. Η μουσική είναι ένας άλλος τρόπος έκφρασης για μένα” δηλώνει στην ON time.

Ναστάζια

Η απόφασή της να αφήσει τα φώτα της σόουμπιζ πάρθηκε εύκολα. “Εκείνη την περίοδο της ζωής μου ήθελα ψυχική γαλήνη και να απομακρυνθώ απ’ όλα. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Απέκτησα πιο πολύ αυτοπεποίθηση” δηλώνει.

ναστάζια

Όσο για τις αποκαλύψεις που έγιναν πριν από λίγους μήνες για τις καταγγελίες παρενόχλησης και κακοποίησης στο ελληνικό θέατρο εξηγεί πως “Προσωπικά τις θεωρώ ηρωίδες. Είναι πολύ δύσκολο το να αποκαλύπτεις θέματα τόσο προσωπικά που σε βασανίζουν μέσα σου. Από εμένα ένα μεγάλο μπράβο.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ότι είναι τελείως μόνες και δεν έχουν κάποιον να τους βοηθήσει να ξεφύγουν από το μαρτύριο που ζουν. Επίσης καμιά φορά νιώθουν ντροπή ενώ δεν θα έπρεπε. Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι οι θύτες”.

Ναστάζια Μητροπούλου: Ο Γολγοθάς που θέλησε να μοιραστεί

Η Ναστάζια νιώθει καλά που μοιράστηκε τον δικό της Γολγοθά. “Η αλήθεια είναι πως νιώθω δικαιωμένη. Το να αποκαλύψω ένα τόσο προσωπικό ζήτημα μου ήταν δύσκολο αλλά στο τέλος ελευθερώθηκα. Όλο αυτό που έζησα με έκανε πιο δυνατή και πιο προσεκτική όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις”.

Τα τραύματα όμως συνεχίζουν να υπάρχουν καθώς ακόμα προσπαθεί να ξεχάσει, να δυναμώσει και να μάθει να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους:

“Όταν τραυματίζεσαι είτε σωματικά είτε ψυχικά, πάντα μένουν σημάδια και ουλές… Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστείς… Δόξα τω Θεώ έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν και είναι εκεί σε ό,τι κι αν μου συμβεί.

Έχω κάνει δύο επεμβάσεις λόγω της σωματικής βίας που ασκήθηκε πάνω μου καθώς είχα σπασμένη σπονδυλική στήλη, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και στα έντερα και τώρα έχω μία ακόμα επέμβαση που πρέπει να κάνω αλλά προσπαθώ να σκεφτώ θετικά” καταλήγει.

 

Πηγή: enikos.gr

 

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι ελαιοχρωματισμοί στο Νηπιαγωγείο Λουτροπόλεως Μεθάνων ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση, με κάλυψη των εξόδων από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, ολοκληρώθηκαν οι ελαιοχρωματισμοί του εσωτερικού και το...

Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων: Διανομή αγαθών στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑΤΡΟΙΖΗΝΑ

Διανομή αγαθών στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιήσε ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων. Ακολουθεί η ανακοίνωση:      "Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων με αίσθημα σεβασμού και αλ...

Καθετή: Οι δρόμοι του κρασιού στην Τροιζηνία, τον Πόρο και τα ΜέθαναΤΡΟΙΖΗΝΑ

Οι δρόμοι του κρασιού στην περιοχή της Τροιζηνίας και του Πόρου υπάρχουν από την αρχαιότητα. Η "Καθετή" περιπλανείται στους ιστορικούς δρόμους της οινοποιίας στην περιοχή.   Οι αρχ...