ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description
image description
image description
image description
image description

Επισκευές στο Νηπιαγωγείο Γαλατά (φωτογραφίες)

Επισκευαστικές εργασίες στο Νηπιαγωγείο Γαλατά ολοκλήρωσε ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων. 
Αναλυτικότερα:
 
 
"Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι επισκευαστικές εργασίες του εσωτερικού χώρου του Νηπιαγωγείου Γαλατά.
Η Δημοτική Αρχή αφουγκράζεται τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα συντήρησης των σχολικών μονάδων.
Στόχος μας είναι οι μαθητές του Δήμου μας να φοιτούν σε ασφαλή, λειτουργικά και καλαίσθητα σχολικά κτίρια. Καταβάλλουμε προσπάθειες για την αναβάθμισή τους, παρά τους περιορισμένους οικονομικούς μας πόρους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανάλογες εργασίες στο Νηπιαγωγείο Γαλατά πραγματοποιήθηκαν πριν από 14 ολόκληρα χρόνια!!!!
Συγκεκριμένα οι εργασίες που έγιναν αφορούσαν:
Α. Σε όλη την εσωτερική τοιχοποιία:
αντικατάσταση φθαρμένων γυψοσανίδων, καθαίρεση αποσαθρωμένων επιχρισμάτων και αντικατάστασή τους με έτοιμο ιvοπλισμέvο επίχρισμα, τριβή σε όλη την επιφάνεια της τοιχοποιίας και διάστρωση με αστάρι, επούλωση με διάστρωση λεπτόκοκκου στόκου στα σημεία του επισκευασμένου επιχρίσματος, εκ νέου τριβή στα σημεία του επισκευασμένου επιχρίσματος και διάστρωση με αστάρι και ελαιοχρωματισμός με 3 χέρια σε όλη την επιφάνεια της τοιχοποιίας.
Β. Σε όλο το εσωτερικό ξύλινο ταβάνι:
καθαρισμός του περιμετρικού αρμοκάλυπτρου από παλαιά χρώματα, τριβή σε όλη την επιφάνεια του ξύλινου ταβανιού και διάστρωση με βερνίκι εμποτισμού σε 3 χέρια.
Γ. Σε όλες τις εσωτερικές ξύλινες πόρτες:
τριβή σε όλη την επιφάνεια των εσωτερικών ξύλινων πορτών έως τον πλήρη αποχρωματισμό από παλαιά χρώματα, διάστρωση με αστάρι σε 2 χέρια σε όλη την επιφάνεια, εκ νέου τριβή για προετοιμασία των επιφανειών και ελαιοχρωματισμός με 2 χέρια σε όλη την επιφάνεια των πορτών.
Οι εργασίες συνεχίζονται και σε άλλα σχολεία με τρόπο που δεν παρεμποδίζεται η λειτουργία τους, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση των σχολικών κτιρίων."

Διαβάστε επίσης

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στον Γαλατά με την οικογένειά της. Η γοητευτική Ναστάζια Μητροπούλου που έγινε ευρέως γνωστή ως ένα από τα “κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη” στην εκπο...

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση, με κάλυψη των εξόδων από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, ολοκληρώθηκαν οι ελαιοχρωματισμοί του εσωτερικού και το...

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Διανομή αγαθών στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιήσε ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων. Ακολουθεί η ανακοίνωση:      "Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων με αίσθημα σεβασμού και αλ...

image descriptionΤΡΟΙΖΗΝΑ

Οι δρόμοι του κρασιού στην περιοχή της Τροιζηνίας και του Πόρου υπάρχουν από την αρχαιότητα. Η "Καθετή" περιπλανείται στους ιστορικούς δρόμους της οινοποιίας στην περιοχή.   Οι αρχ...