ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτη συγκέντρωση των γυναικείων τμημάτων ποδοσφαίρου και βόλεϊ του Τροιζηνιακού

Με την έλευση του Σεπτεμβρίου, ξεκινούν και οι υποχρεώσεις των αθλητικών σωματίων της περιοχής. Ο Τροιζηνιακός για πρώτη σεζόν συμμετέχει με γυναικεία τμήματα σε τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ και ποδοσφαίρου.

Σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, γίνεται η πρώτη συνάντηση των κοριτσιών του τμήματος βόλεϊ. Συγκεκριμένα, στις 19:00 στο Γυμνάσιο Γαλατά θα συναντηθούν οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ.

Ο Α.Σ. Τροιζηνιακός, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα, στις 13 Απριλίου 2019 ξεκίνησε την προσπάθεια για την δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Άμεση ήταν η ανταπόκριση των κοριτσιών της περιοχής στο νέο αυτό εγχείρημα.
Σε διάστημα 2 μηνών-μέχρι την διακοπή των προπονήσεων για το καλοκαίρι-και έχοντας δώσει 3 φιλικούς αγώνες, τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον. Η ομάδα διαθέτει πολύ νεαρές σε ηλικία παίκτριες, και από την ακαδημία αλλά και από κορίτσια που ασχολούνται για πρώτη φορά με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Μαζί με τις 2-3 έμπειρες παίκτριες που θα τις πλαισιώνουν, στοχεύει φέτος σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. Τροιζηνιακός είναι πρωτοπόρος στην δημιουργία γυναικείων τμημάτων, που θα συμμετέχουν σε εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο βόλεϊ, στην ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας.
Κλείνοντας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αργολίδα, θέλουμε να προσκαλέσουμε όσα κορίτσια ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο να έρθουν στο γήπεδο. Σας περιμένουμε λοιπόν, στην πρώτη μας προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Δευτέρα στις 02 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο γήπεδο του Γαλατά.

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας - ΜεθάνωνΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συναντήθηκαν ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων κ. Σπύρος Χρ. Πολλάλης, με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βασιλική Θεοδωρακοπούλου. Η συνάντησ...

Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τροιζηνίας-ΜεθάνωνΤΡΟΙΖΗΝΑ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, για την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίο...