ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναυλία Χρ. Νικολόπουλου - Δ. Μπάση στο Γαλατά

Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Αττικής και σας προσκαλεί στη συναυλία του ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, στις 21 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00 στην Παραλία του Γαλατά.
Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού αλλά και εργάτης της τέχνης, Χρήστος Νικολόπουλος, έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.
Με όπλα το καλό λαϊκό τραγούδι, την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και την ισχυρή σχέση που διατηρεί με ένα μεγάλο κοινό, ο Χρήστος Νικολόπουλος κάνει την εμφάνισή του επί σκηνής, γνωρίζοντας ότι θα κερδίσει το στοίχημα της επιτυχίας.
Με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, μέσα από τα αμέτρητα τραγούδια του, αποτελεί αληθινό πλούτο για τη μουσική μας σκηνή.
Ποιότητα, κέφι και διασκέδαση σε ένα υπέροχο πρόγραμμα.
Μαζί του ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ, γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, με πολλές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες στη μέχρι τώρα πορεία του.
Με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, ο Δημήτρης Μπάσης ενθουσιάζει το κοινό σε κάθε του εμφάνιση.
Η Ασπασία Στρατηγού, νέα αλλά αξιόλογη ερμηνεύτρια που αποκτά πιστούς φίλους της φωνής και της ερμηνείας της μετά από κάθε συναυλία, καθιερωμένη πια ως γυναικεία φωνή δίπλα στο Χρήστο Νικολόπουλο.
Τέλος, μια νέα λαϊκή φωνή o Ανδρέας Λάφης, που εκτός από την αγάπη των συμπατριωτών του, κερδίζει βήμα-βήμα την εκτίμηση του κοινού και των ομοτέχνων του.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:PROSPERO
www.prospero.com.gr

Διαβάστε επίσης

Ορκωμοσία με συμβολισμούς στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων – Στην πλατεία της Τροιζήνας θα ορκισθεί ο Σπ. ΠολλάληςΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σε έναν ιστορικό και εμβληματικό τόπο, την Κοινότητα Τροιζήνος, θα ορκιστεί ο νέος Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, Σπύρος Πολλάλης.   Η εκδήλωση, που σηματοδοτεί την ανάληψη των καθ...

Ο Παντελής Θαλασσινός φέρνει την Ακρόπολη στο φεγγαρόφωτο στο Βαθύ ΜεθάνωνΤΡΟΙΖΗΝΑ

Μια ξεχωριστή συναυλία θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 3 Αυγούστου στο Βαθύ Μεθάνων.  Ο δημοφιλής τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός, υπόσχεται την Ακρό...

Με 3 δρομολόγια καθημερινά ξεκινάει το FD VENUS στη γραμμή Πόρος - Μέθανα - Αίγινα - Πειραιάς Ακτοπλοΐα

Χαρμόσυνα τα νέα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Πόρου και των Μεθάνων, με τον Πειραιά.  Την Παρασκευή 12 Ιουλίου ξεκινάει τα δρομολόγια το νέο υδροπτέρυγο FD VENUS της εταιρίας Aeg...