ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων: «Μπορούμε, αρκεί να εμπιστευτούμε ανθρώπους με αξίες και όραμα»

Περιοδεία στον Δήμο Τροιζηνίας- Μεθάνων πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων, Χριστόφορος Μπουτσικάκης την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Γαλατά και στα Μέθανα, όπου επισκέφθηκε τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι του μετέφεραν τους προβληματισμούς τους και την έντονη ανησυχία τους για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους δεδομένης της δυσβάσταχτης γι’ αυτούς φορολογίας αλλά και γενικότερα για το μέλλον του τόπου τους.

Ο  κ. Μπουτσικάκης αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή όσα προβληματίζουν τους επιχειρηματίες, τους πυλώνες της τοπικής οικονομίας, τους διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ με το απόλυτα ρεαλιστικό και πολύπλευρο Πρόγραμμα της θα «θωρακίσει» το επιχειρείν και θα διασφαλίσει την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Γαλατά ο κ. Μπουτσικάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ, Γιώργο Αναστασιάδη και να κάνουν μια πολύ δημιουργική συζήτηση πολιτικού και οργανωτικού κυρίως περιεχομένου ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Στην συνέχεια της επισκέψεώς του ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Μπουτσικάκης πραγματοποίησε συνάντηση με πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά και είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση στην οποία αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις για τοπικά ζητήματα. Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων αναφέρθηκε σε σημεία του Προγράμματος της ΝΔ που τους αφορούν άμεσα και τόνισε πως στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα γυρίζει οριστικά σελίδα με μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. 

«Μπορούμε, αρκεί να εμπιστευτούμε και πάλι ανθρώπους με αξίες, ιδανικά και όραμα», επεσήμανε με έμφαση ο κ. Μπουτσικάκης στους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε επίσης

Τροιζηνία: Στα 100 κορυφαία το παραδοσιακό εστιατόριο «Μπατζάβαλης Γεώργιος» ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Στη λίστα με τα 100 κορυφαία εστιατόρια της χώρας συμπεριλαμβάνεται πλέον το παραδοσιακό εστιατόριο «Μπατζάβαλης Γεώργιος» που βρίσκεται στον Καρατζά Τροιζηνίας. Επιχείρηση 3ης γεν...

Το ΚΔΑΠ Τροιζηνίας έφτιαξε ψηφιδωτό με 100 χιλιάδες πλαστικά καπάκιαΤΡΟΙΖΗΝΑ

Μια υπέροχη εικόνα για το περιβάλλον μας έρχεται από το Γαλατά. Μια εντυπωσιακή δράση του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ολοκληρώθηκε με απόλυτη ...