Δρομολόγια πλοίων
image description

Αναζητείται 64χρονος Σπετσιώτης

Αναζητείται 64χρονος Σπετσιώτης, ασθενής που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ από τα επείγοντα ιατρεία του Νοσοκομείου του Άργους , όπου εξετάστηκε αλλά φέρεται να έφυγε χωρίς ιατρική άδεια. Την Τρίτη το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, τον είδε κάποιος Σπετσιώτης στον κόμβο του Ναυπλίου στο δρόμο, με κατεύθυνση προς τις Σπέτσες και από τότε αγνοείται.

 Σε επικοινωνία του SM με την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Σπετσών Ευγενία Φραγγιά, μας είπε ότι από χτες Τετάρτη, η ίδια ενημέρωσε με παρουσία της το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, και τηλεφωνικά την Αστυνομική Διεύθυνση Άργους. Επίσης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διευθυντή του γραφείου κίνησης του Νοσοκομείου του Άργους από όπου ενημερώθηκε γενικά λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.

O Δήμος Σπετσών δήλωσε επίσημα, σήμερα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Άργους την εξαφάνιση του κάτοικου του νησιού,  που τα αρχικά του ονόματος του είναι Α.Β.

Τόσο το Αστυνομικό Τμήμα Σπετσών όσο και η Αστυνομική Διεύθυνση Άργους είναι σε έκτακτη μεγάλη κινητοποίηση και γίνονται εκτεταμένες έρευνες για την ανεύρεση του.

Ο 64χρονος που, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει και κάποια άλλα προβλήματα έπεσε και χτύπησε περπατώντας το Σάββατο στον παραλιακό δρόμο προς το Παλιό Λιμάνι. Την Κυριακή πήγε  στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σπετσών όπου του παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη αλλά αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κρανιδίου για εξετάσεις. Τη Δευτέρα το πρωί έφυγε με το φέρι μπόουτ και στη συνέχεια με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ βρέθηκε στο Νοσοκομείο του Άργους, απ΄όπου και εξαφανίστηκε.   

Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη σε όλα τα σημεία.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΣΠΕΤΣΕΣ

Η ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α.Κ.Σ.Σ. Την Πέμπτη 16/1/2020 έλαβε χώρα η πρώτη συνεδρίαση της νέας Ε.Ε. του Ιδρύματος της Αναργυρείου Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών. Α...

image descriptionΣΠΕΤΣΕΣ

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως ορίστηκαν νέος Πρόεδρος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος «Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετ...

image descriptionΣΠΕΤΣΕΣ

Με λαμπρότητα και τιμές γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στις Σπέτσες , όπου παρά το κρύο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η τελετή αγιασμού των υδάτων έγινε πανηγυρικά , όπως πάντα, σ...