ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Όλοι μαζί περπατάμε” και συμμετέχουμε στο “Let’s do it Greece!”

Η ομάδα πεζοπόρων Πόρου “Όλοι μαζί περπατάμε” θα πραγματοποιήσει την τελευταία πεζοπορία της σεζόν, αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και θα συμμετέχει στην μεγάλη δράση εθελοντικού καθαρισμού “Let’s do it Greece!”.
To κάλεσμα της ομάδας έχει ως εξής:

“Η πεζοπορική ομάδα Πόρου ” Όλοι μαζί περπατάμε ” σας προσκαλεί στην τελευταία πεζοπορία της φετινής σεζόν την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 09:45 πμ .
Το σημείο συνάντησης μας θα είναι στο γεφυράκι. Όσοι από εσάς μπορείτε να διαθέσετε το αυτοκίνητό σας θα βοηθούσε πολύ για να μεταφερθεί η ομάδα μας στο Άγιο Στάθη, όπου θα ξεκινήσει η πεζοπορία μας. Θα περπατήσουμε μία όμορφη διαδρομή με πολλές εναλλαγές μέσα στο καταπράσινο τοπίο της φύσης ,για φτάσουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.
Σε αυτό το σημείο θα κάνουμε μια μεγάλη στάση να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε το πικ-νικ μας.
Η διαδρομή μας είναι μικρή 5 χιλιόμετρα και δεν έχει ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας!!!
Ο δρόμος της επιστροφής θα μας βγάλει πάλι στον Άγιο Στάθη.
Όσοι από εσάς θέλετε (είναι προαιρετικό) θα επιβιβαστούμε στα αυτοκίνητα για να πάμε στην παραλία της Βαγιωνιάς.
Η ομάδα πεζοπορίας ” Όλοι μαζί περπατάμε” συμμετέχει στην πανελλαδική δράση εθελοντικών καθαρισμών ” Let’s Do It GRECCE που θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου.
Πρόκειται για μία εθελοντική δράση που διεξάγετε κάθε χρόνο με στόχο τον ταυτόχρονο καθαρισμό ακτών,μονοπατιών και δασών σε όλη την Ελλάδα.!!!
Ελάτε να περπατήσουμε όλοι μαζί την τελευταία πεζοπορική διαδρομή της φετινής σεζόν και να προσφέρουμε την εθελοντική μας δράση καθαρίζοντας την παραλία της Βαγιωνιάς..!!!
Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας :
1.Χαρούμενη διάθεση
2.Κέφι για εθελοντική δράση
3.Πάρτε μαζί τους φίλους σας και τα σκυλάκια σας.

Σας περιμένουμε…”

Διαβάστε επίσης

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Πόρου η διενέργεια διαγωνισμού για τη διαμόρφωση της οδού ΔημοσθένουςΠΟΡΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Πόρου, εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 39/2019 του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου η προκήρυξη διαγωνισμού για τη σύνταξη Μελέτης διαμόρφωσης της οδού Δημοσθέ...

Η υπηρεσία διαχείρισης μουσικών δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ) ενημερώνει τους χρήστες μουσικών έργων στον ΑργοσαρωνικόΣΠΕΤΣΕΣ

Από την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων – ΕΥΕΔ λάβαμε την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή προς τους χρήστες μουσικών έργων στην περιοχή του Αργοσαρωνικού. Η επιστολή αφο...

Ηχηρό μήνυμα για το περιβάλλον έστειλε ο Πόρος με τη δράση “Let’s do it Greece!”ΠΟΡΟΣ

Το βροχερό Σάββατο διαδέχτηκε μια ηλιόλουστη Κυριακή και έτσι, δεκάδες εθελοντές από τον Πόρο και όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν στο ραντεβού για τη μεγάλη δράση καθαρισμών ακτών κ...

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου που εκτελούνταν τα έργα του ΒΙΟΚΑ ΠόρουΠΟΡΟΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Πόρου, από σήμερα 2.4.2019 δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της παραλιακής οδού που είχε αποκλεισθεί για την εκτέλεση του έργου του Βιολογικού, καθ...