Άνοιξαν οι εγγραφές για το "6ο Hydra’s Trail Event" και το "Porosea 2019"

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε Πόρο και Ύδρα, για το 2019. Τον Απρίλιο, η γραφική Ύδρα φιλοξενεί το 6ο Hydra’s Trail Event στις 6-7 του μήνα, ενώ τη σκυτάλη παίρνει στη συνέχεια ο Πόρος με το Porosea 2019.

6ο Hydra’s Trail Event

Οι εγγραφές για τον συναρπαστικότερο αγώνα της άνοιξης έχουν ανοίξει. Μπες στο www.hydrastrail.gr, δήλωσε συμμετοχή και ζήσε τη μοναδική εμπειρία του 6ου Hydra’s Trail Event, που διοργανώνεται 6 -7 Απριλίου 2019 στον πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.
Στην καρδιά της άνοιξης έχεις την ευκαιρία να τρέξεις στα εξαιρετικά μονοπάτια της Ύδρας με θέα τη θάλασσα. Πέντε διαδρομές, δύο ημέρες, μία συμμετοχή. Μη χάσεις τη μοναδική ευκαιρία να ζήσεις τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της ελίτ του ελληνικού ορεινού τρεξίματος σε έναν αγώνα.
Από τις συνολικά πέντε διαδρομές, ξεχωρίζει ο αγώνας με την ονομασία "Eros  mountain trail", μια διαδρομή των 26,3 χλμ με θετική υψομετρική 1.400μ, ενώ η πρωτοτυπία του διημέρου είναι ο αγώνας Downhill που είναι ο μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα.
 

Porosea 2019

Ο  Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 8 & 9 Ιουνίου 2019, την αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA 2018 (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου. Η κοσμοπολίτικη ομορφιά του Πόρου, με τις καταπληκτικές διαδρομές και την μοναδική περίκλειστη θάλασσα, είναι οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό και όχι μόνο καλοκαιρινό 2ήμερο.

Υπό την αιγίδα

  • του Υπουργείου Πολιτισμού
  • του Υπουργείου Τουρισμού
  • του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

Κάλεσμα Δημάρχου

Με ενθουσιασμό, κέφι, προσμονή και διάθεση για πολλές εκπλήξεις, ο Δήμος Πόρου και η εταιρεία Whynot, σχεδιάζουμε τις διαδρομές για το Porosea 2019 που θα περιέχει τρίαθλο, τρέξιμο και κολύμπι. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, όλο το νησί, το δυναμικό του Δήμου, τα αθλητικά σωματεία, οι επιχειρηματίες και πρώτοι από όλους οι εθελοντές μας, θα βρίσκονται επί ποδός. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε σε όλους μία άρτια διοργάνωση, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της φιλοξενίας, των καλλιτεχνικών δρώμενων και γενικά της απόλαυσης του νησιού μας. Με απόλυτο σεβασμό σε αθλητές και συνοδούς, σταθερή μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε τον Πόρο σε κορυφαίο προορισμό αθλητικών διοργανώσεων.
Σάς ευχόμαστε καλή προετοιμασία και σας περιμένουμε στον Πόρο στις 8 και 9 Ιουνίου 2019! Γιάννης Δημητριάδης
Δήμαρχος Πόρου

Διαβάστε επίσης

Ονομαστήρια Μητροπολίτη κ. ΕφραίμΑΓΚΙΣΤΡΙ

Του Γ. Μπήτρου Σήμερα  28 Ιανουαρίου εορτή του Οσίου Εφραίμ του Σύρου άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών Αιγίνης Ερμιονίδος και Τροιζηνίας κ.κ. Εφρα...

Απαγορευτικό απόπλου λόγω κακοκαιρίας - Μόνο τα συμβατικά στο ΣαρωνικόΑΓΚΙΣΤΡΙ

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά...