Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, η πλατεία Δημαρχείου του Πόρου μεταμορφώθηκε σε έναν ζωντανό καμβά, χάρη στη δημιουργικότητα και την ενέργεια των μικρών καλλιτεχνών του ΚΔΑΠ Δήμου Πόρου. Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της ταλαντούχας δασκάλας τους, Μάρας Δημοπούλου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν μαραθώνιο ζωγραφικής που κράτησε αρκετές ώρες.
Οπλισμένα με πινέλα και ζωγραφικές μπογιές, τα παιδιά δημιούργησαν εντυπωσιακές τοιχογραφίες που κάλυψαν 18 τετραγωνικά μέτρα. Με την χαρά στα μάτια τους, ζωγράφισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, δώρα, ένα χαμογελαστό στρατιωτάκι και άλλα πολλά χριστουγεννιάτικα μοτίβα.
Η πρωτοβουλία αυτή, πέρα από το να προσφέρει στα παιδιά μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία, στόχευσε να στολίσει την πλατεία Δημαρχείου και να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο ζεστό και εορταστικό κλίμα στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Πόρου.
Οι γονείς και οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για το έργο των παιδιών και συνεχάρησαν τους μικρούς καλλιτέχνες για την προσπάθειά τους.
















