ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αντώνης Λάφης από τον Πόρο γράφει ιστορία, κατακτώντας τον τίτλο του νεότερου Έλληνα Ironman!

Σε μια επική επίδοση, ο 18χρονος Αντώνης Λάφης από τον Πόρο τερμάτισε με επιτυχία στον αγώνα Full Distance IRONMAN ASIA-PACIFIC CHAMPIONSHIP CAIRNS στην Αυστραλία στις 16 Ιουνίου, κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο του νεότερου Έλληνα Ironman.

Ο Λάφης, αθλητής του Saronic Triathlon Club, ολοκλήρωσε το εξαντλητικό τρίαθλο, που περιλάμβανε 3,8 χιλιόμετρα κολύμβηση, 180 χιλιόμετρα ποδηλασία και 42 χιλιόμετρα τρέξιμο, με εντυπωσιακό χρόνο 12 ώρες, 49 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, τερματίζοντας στην 28η θέση ανάμεσα σε 35 αθλητές στην κατηγορία του, ενώ στην overall κατάταξη τερμάτισε 585ος σε 881 αθλητές, χαράσσοντας το όνομά του στην ιστορία του αθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίτευγμα του Λάφη αποτελεί ακατάρριπτο ρεκόρ, καθώς τερμάτισε στον αγώνα ανήμερα των 18ων γενεθλίων του.

Η νίκη του Λάφη αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέους αθλητές, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πείσμα, τα όρια μπορούν να ξεπεραστούν.

Συγχαρητήρια στον Αντώνη Λάφη, τον προπονητή του Σπύρο Ροή και τους γονείς του, για την απίστευτη επιτυχία του!

Θα τον περιμένουμε με χαρά να επιστρέψει για να μοιραστεί με το Saronic Magazine και τους αναγνώστες του την εμπειρία του. 

Διαβάστε επίσης

Γ. Δημητριάδης: Σήμα κινδύνου για τις υπηρεσίες καθαριότητας στον Δήμο Πόρου ΠΟΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Πόρο, οι πολίτες διαπιστώνουν πως κάτι δεν πάει καλά με την καθαριότητα του νησιού.   Πέρα από τις αναρτήσεις πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα, ο επι...

Πόρος: Στο ξενοδοχείο Αίγλη με απευθείας ανάθεση και η παραλία δυτικά της προβλήτας της ΑίγληςΠΟΡΟΣ

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου ενέκρινε κατά πλειοψηφία αίτηση του ξενοδοχείου Νέα Αίγλη για την παραχώρηση για το έτο...