ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πορτοκάλογλου ταξίδεψε το κοινό του Πόρου με μελωδίες 40 χρόνων καριέρας (φωτογραφίες & βίντεο)

Με το αγαπημένο τραγούδι "Το καλοκαιράκι" των Φατμέ και του Νίκου Πορτοκάλογλου, υποδέχθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο Πόρος, τον Αύγουστο. 
 
Την Κυριακή 31 Ιουλίου, ο δημοφιλής τραγουδοποιός ξεσήκωσε πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών στην πλατεία Ηρώων του Πόρου, σε μια μεγάλη συναυλία που ξαναζωντάνεψε τα καλοκαίρια πριν την πανδημία, όπου ο Πόρος φιλοξενούσε μεγάλες συναυλίες στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Πόρου τα τελευταία 8 χρόνια. 
 
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, πλαισιωμένος από την Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρωνα Τσουράπη και τέσσερις ακόμη εξαιρετικούς μουσικούς, ταξίδεψε το πλήθος, που βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του νησιού, στις μουσικές του, που μας συντροφεύουν εδώ και 40 χρόνια, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν τέσσερις δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των θρυλικών Φατμέ. 
 
 
Με την σκηνή δίπλα από τη θάλασσα και τις βάρκες, η μουσική του Νίκου Πορτοκάλογλου ταξίδεψε σε ρυθμούς μπλουζ, ροκ, ποπ, λαϊκού, ρεμπέτικου, δημοτικού και έντεχνου τραγουδιού και αποτέλεσε αφορμή για χορό και ψυχαγωγία, στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε. 
 
 
 
Επιπλέον ο Πορτοκάλογλου απέδειξε πως εκτός από κορυφαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, είναι και εξαιρετικός μουσικός, καθώς ήταν ο μοναδικός κιθαρίστας του σχήματος, σε ένα απαιτητικό ρεπερτόριο. 
 
 
Η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου ήταν η πρώτη μεγάλη συναυλία στον Πόρο, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ενώ όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, θα γίνουν δύο ακόμη μεγάλες συναυλίες τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πλατεία Ηρώων και την συναυλία των Locomondo στον Ρώσικο Ναύσταθμο. 

Διαβάστε επίσης

Ο Πόρος λέει "Όχι στην βιομηχανοποίηση" - Πανό κατά των ΠΟΑΥ και στο κτήριο Συγγρού ΠΟΡΟΣ

Συνεχίζονται οι δράσεις διαμαρτυρίας της Δημοτικής Αρχής Πόρου που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού, σχετικά με τον σ...

Πόρος: Έκθεση ζωγραφικής «Στα ίδια νερά» - Μπαμπάς και κόρη εκθέτουν για πρώτη φορά μαζί ΠΟΡΟΣ

«Να λοιπόν που βρεθήκαμε να πλέουμε στα ίδια νερά, μπαμπά!» Η κόρη Τζίνα Παπαδοπούλου και ο μπαμπάς Χρήστος Παπαδόπουλος συναντιούνται για πρώτη φορά στην κοινή έκθεση ζωγραφικής «...

Πόρος: Έκτακτες δράσεις πυροπροστασίας ύψους 218.779 ευρώ από τον Δήμο Πόρου ΠΟΡΟΣ

Μια ιδιαίτερα απαιτητική και κατεπείγουσα διαδικασία ανάθεσης έργων και εργασιών ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Πόρου τις προηγούμενες μέρες.   Όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση του ο Δήμαρχο...

Πόρος: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ποριώτη ιστορικού και συγγραφέα Αναστασίου Καράμπαμπα ΠΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πόρου, η Χατζοπούλειος Βιβλιοθήκη και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αναστασίου Καράμπαμπα με τίτλο "Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλά...