ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Σεμινάριο Αφθονία - Πλούτος 19-22 Ιουλίου

Σεμινάριο αυτοβελτίωσης και ευζωίας με εισηγητές τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Χάρη Παπαδόπουλο.
Όταν συνδέεστε με τη δύναμη μέσα σας, γίνονται θαύματα! Στο 4ήμερο σεμινάριο στον Πόρο, όπου θα συνδυάσετε διακοπές με ένα εξαιρετικό σεμινάριο αυτοβελτίωσης και μακροζωίας (αφθονία-πλούτος μακροζωία), θα μάθετε τις τεχνικές για να επιτρέψετε τα θαύματα να έρθουν στη ζωή σας! Θα είναι σίγουρα οι πιο… επωφελείς διακοπές σας.

 

Αν θέλετε να αλλάξετε μέσα – έξω, κάντε τώρα την εγγραφή σας. Κι όπως έχει πει ο Κομφούκιος: «Αν θέλετε να ζείτε μόνιμα ευτυχισμένοι, πρέπει να αλλάζετε.. Γιατί τα καλά πράγματα συμβαίνουν όταν είστε έτοιμοι να αλλάξετε.»

 

ΑΦΘΟΝΙΑ –ΠΛΟΥΤΟΣ
ΑΦΘΟΝΙΑ σε υγεία, χρήματα, θετικά συναισθήματα, υλικά αποκτήματα, επιτυχημένες σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές. Ήρθε ο καιρός να γίνει κυρίαρχη η ΑΦΘΟΝΙΑ στη ζωή μας, να ζούμε με ΑΦΘΟΝΙΑ και ΠΛΟΥΤΟ συναισθηματικό, προσωπικό για να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε.
Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας διδάξει ότι αλλάζοντας τρόπο σκέψης θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα δημιουργήσετε χώρο για σχέσεις, καριέρα και σκοπό στη ζωή την οποία θέλετε να οραματιστείτε.

 

Όσον αφορά τον πλούτο, η οικονομική αφθονία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την κατοχή των απαραίτητων ενεργειακών εργαλείων για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας ή τους στόχους σας τη Γη. Για να λάβετε τα σημαντικά συμπαντικά εργαλεία προς την αυτογνωσία προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το δυναμικό σας θα μάθετε:
Στο σεμινάριο Αυτοβελτίωσης:
• Πώς να καθαρίζετε πιθανά εμπόδια
• Πώς να καθορίζετε τις προθέσεις σας και να φτιάχνετε ένα σχέδιο
• Πώς να ακολουθείτε τις ιδέες σας προκειμένου να επιτυγχάνετε

Στο Σεμινάριο Ευζωίας, Διατροφής, Αντιγήρανσης:
• Τα μυστικά για μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη υγεία, ευζωία και μακροζωία.
• Ποια διατροφή θα σας τροφοδοτεί με υγεία και λάμψη, για πάντα
• Με ποιους αντιγηραντικούς τρόπους μπορείτε να καταπολεμήσετε ό,τι σας γερνάει (σωματικά ή ψυχικά).

 

Στο Section Pilates:
Θα αποκτήσετε «ευφυή» κίνηση του σώματός σας, θα συνδέσετε μυαλό, σώμα και πνεύμα και θα κατακτήσετε έναν πιο συνειδητό τρόπο ζωής με το Pilates. Επίσης, θα βελτιώσετε τη λειτουργικότητα του σώματός σας σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν βρίσκεται, θα μάθετε να προσφέρετε χαρά και φρεσκάδα στο σύστημά σας και θα αναβαθμίσετε την ποιότητα ζωής σας.

 


Που θα μείνετε
Στον Πόρο θα έχετε καταπληκτική διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο στο καλύτερο σημείο του με φανταστική θέα και ιδιωτική παραλία, για τέλεια χαλάρωση! Το ιδανικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τη χαλάρωση, την ολιστική αρμονία, την ευεξία και την υγεία σε συνδυασμό με την ιδανική διατροφή και την ψυχαγωγία.
Κόστος συμμετοχής για το 4ημερο σεμινάριο στον Πόρο στις 19-22 Ιουλίου, στην εκπληκτική τιμή των 550 ευρώ/άτομο.
Στην τιμή περιλαμβάνεται
• η παρακολούθηση του σεμιναρίου, με πρωινά και απογευματινά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και μακροζωίας και pilates
• η διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα προς τη θάλασσα
• το πρωινό
• ο ΦΠΑ 23%.

Η επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο είναι μόλις 35 ευρώ ανά βραδιά. Θα εφαρμοστούν πλήρως όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Για τους κατοίκους του Πόρου, που θα το παρακολουθήσουν χωρίς διαμονή, η τιμή είναι στα 150 ευρώ.
Μην αργείτε! Λίγες θέσεις έχουν μείνει!
Κρατήσεις θέσεων: Ζωή Παπαδόπουλου 6944144117

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία διάκριση για τον Ποριώτη φοιτητή Τριαντάφυλλο Σουλιώτη (φωτογραφίες)ΠΟΡΟΣ

Σπουδαία διάκριση για τον  Ποριώτη φοιτητή Τριαντάφυλλο Σουλιώτη, ο οποίος κατάφερε να πάρει υποτροφία από το ίδρυμα κρατικών υποτροφιών και της γαλλικής κυβέρνησης λόγω εξαιρετικώ...

Προκήρυξη για πρόσληψη ενός φαρμακοποιού στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πόρου ΠΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι στην ιστοσελίδα του έχει αναρτηθεί πρόσκληση για πρόσληψη φαρμακοποιού στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 2.8.20...

Περιφέρεια Αττικής: Ενεργειακή αναβάθμιση της δημοτικής βιβλιοθήκης του Πόρου ΠΟΡΟΣ

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η απόφαση για την έναρξη των έργων ενεργειακής αναβάθμισης της δημοτικής βιβλιοθήκης του Πόρου συνολικού προϋπολογισμού 112 χιλιάδ...

Αφιέρωμα στον Πόρο από το Ionian TV - To Travel Life στην "Βενετία" του Σαρωνικού (ολόκληρη η εκπομπή)ΠΟΡΟΣ

Το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 20:30 προβλήθηκε στο ΙΟΝΙΑΝ TV η ταξιδιωτική εκπομπή «Travel Life» που γυρίστηκε πριν λίγες μέρες Πόρο. Η δημοσιογράφος Ελένη Κίτσιου και το συνεργείο το...