ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τ. Χατζηπέρος για την αγωγή του εναντίον του Γ. Δημητριάδη - Επιστολή στο Saronic Magazine

Από τον τέως Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής Παναγιώτη Χατζηπέρο, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη.

 

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του κ. Χατζηπέρου: 

 

"Κυρία και Κύριοι,

με την παρούσα θα ήθελα να δώσω και την δική μου θέση στο δημοσίευμά σας της 31ης Οκτ. με τίτλο " 300.000 χιλιάδες ζητάει από τον Γ. Δημητριάδη ο Τ. Χατζηπέρος"

Κατ' αρχήν έχω Καθήκον κι Ιερή Υποχρέωση να ζητήσω την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου κι έχω απαιτήσει επανειλλημένως την συγνώμη από τον κ. Δημητριάδη.

Στο δημοσίευμα καταβάλεται μια σοβαρή και φιλότιμη προσπάθεια υποβάθμισης κι απαξίωσης της Αγωγής μου, χωρίς όμως επιτυχία.

Ο Ιστορίαη Αγωγή μου κι ο Ηθικός μου Κώδικας δεν μου επιτρέπουν σε καμία περίπτωση την παραμικρή ανοχή σε βάναυσα προσβλητικές κι απαξιωτικές συμπεριφορές απάναντί μου κι ιδιαιτερα από ανθρώπους που έχω ευεργετήσει και βοηθήσει παντιοτρόπως και βέβαια χωρίς λόγο κι αιτία.

Τα γεγονότα είναι λίγο ως πολύ γνωστά, όπως κι η απαράδεκτη συμπεριφορά, χωρίς ίχνος σεβασμού, του Δημάρχου μέσα στο γραφείο μου, παρουσία Βουλευτών Αντιπεριφερειαρχών, Περιφ, Συμβούλων κι υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Νήσων.
Την στη συνέχεια συκοφάντηση κι απαξίωση μου και δια του τύπου κλπ

Τώρα όσον αφόρα : 1. Την ΠΟΑΥ για τα Ιχθυοτροφεία, αυτό που έχω να πώ είναι οτι η σύσκεψη που συγκάλεσα στις 12/5/'17 σκοπό είχε να πάμε συγροτημένα κι οργανωμένα απέναντι στις ΠΟΑΥ, μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έδινε η ΚΥΑ [τέλος του '19 ] για τον Αργοσαρωνικό, την οποία τίναξε στον αέρα με την απρόκλητη, αδιανόητη κι ανάρμωστη συμπεριφορά του ο κ. Δήμαρχος και τώρα κλαίει κι οδύρεται οτι καταστρέφουν το νησί του Πόρου. Κλαίει πάνω από το χυμένο γάλα το οποίο έπρεπε να προστατεύσει.


2. Κι ενώ κόπτεται τόσο πολύ για την ζημιά στο περιβάλλον δεν δίχνει το ίδιο ενδιαφέρον για το καρκινιγόνο νερό [ επιπτώσεις κυρίως στην ουροδόχο κύστη] με νιτρικά κι ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά. Είναι κάτι σαν να λέει οτι δεν πειράζει να δώσουμε να καπνίσουν τσιγάρο τα νήπια.
Δεν έχει ακούσει ΠΟΤΕ για την ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΡΥΠΑΝΣΗ. Δεν έχει ακούσει για την ΜΕΘΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΑΙΜΙΑ. Δεν έχει ακούσει για τα πρόστιμα που πληρώνει η χώρα μας για την ύπαρξη νιτρικών αλάτων στα νερά μας.
Όταν λοιπόν έλάμβανε τα έγγραφα που του έλεγαν να ενημερώσει τους πολίτες για την απαγόρυση της χρήσης του νερού, δεν το έκανε ποτέ, ενώ αντίθετα έλεγε μεταξύ άλλων οτι: "ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΚΤΟΣ" Τόσο καλά και με ιδιαίτερο σεβασμό στο θεσμό που....υπηρετεί.
Η δικογραφία βεβαια μεγαλώνει και βέβαια γίνεται προσπάθεια εμπλοκής μου για δεύτερη φορά, αφού η πρώτη πήγε στο ΑΡΧΕΙΟ, επειδή ενημέρωσα τους πολίτες , όπως είχα ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ...
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα ρυπογόνα ιχθυοτροφεία. Τι να πώ η λογική του παραλόγου.

3. Για το "πληγωμένο "λιμάνι τα έχω πει και δημοσιεύσει κατά κόρον.
Είχαμε μιά προβληματική μελέτη απο το ΛΤΠ που έπρεπε να διορθώσουμε και βέβαια προβλήματα με τον πρώτο ανάδοχο.

Όλ΄αυτά τα κατέθέσα και μ' επιστολή μου προς το ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πόρου, την οποία διάβασε ο Δήμαρχος με χλευασμό, απαξιωτικά κι ειρωνικά σχόλια.
Όπως αντιλαμβάνεται κάθε καλοπροαίρετος πολίτης τα όρια και τα εσκαμένα είχαν ξεπεραστεί προ πολλού, γι αυτό κι η ΑΓΩΓΗ των 40 σελίδων.

Και κάτι για την ιστορία. Ο ίδιος ο Δήμαρχος στο εντυπό σας δήλωσε ότι χρηματοδοτήθηκε γενναία από την Περιφέρεια αλλά είχε σοβαρό πρόβλημα με τον Αντιπεριφερειάρχη...........Τα συμπεράσματα δικά σας και των αναγνωστών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μ' εκτίμηση.

Παν. Χατζηπέρος.

Περ. Σύμβουλος Αττικής"

Διαβάστε επίσης

Αλλαγή των δρομολογίων των φέριμποτ Πόρου - Γαλατά - Τελευταίο στις 8:30μ.μ. (πίνακας)ΠΟΡΟΣ

Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια της γραμμής των φέριμποτ Πόρου - Γαλατά. Οι νέες ώρες των δρομολογίων θα ισχύουν από αύριο 11 Νοεμβρίου, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με την...

Δήμαρχοι 16 νησιωτικών δήμων ζητούν να εφαρμοστεί η απαγόρευση μετακίνησης μη-μονίμων κατοίκων προς τα νησιάΕλλάδα

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, 16 Δήμαρχοι νησιωτικών Δήμων ζήτησαν με κοινή επιστολή τους την αφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης μετακίνησης μη-μονίμων κατ...

Πένθος στον Πόρο από την απώλεια της διευθύντριας του Γυμνασίου Πόρου Βάσως ΚογιώνηΠΟΡΟΣ

Σε πένθος βυθίστηκε σήμερα ο Πόρος, μετά την θλιβερή είδηση της πρόωρης απώλειας της διευθύντριας του Γυμνασίου Πόρου, Βάσως Κογιώνη.  Η Βάσω Κογιώνη υπήρξε αγαπητή στην κοινωνία τ...

Δήμαρχος Πόρου: Διευκρινήσεις για τους κανόνες που ισχύουν στην εστίασηΠΟΡΟΣ

Προς ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων εστίασης, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:    Μετά την δημοσίευση της νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης γ...