ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες του Δημάρχου Πόρου προς το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο

Ευχαριστήριο και συγχαρητήριο μήνυμα προς τα στελέχη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πόρου, ανάρτησε από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης.

Το μήνυμα του κ. Δημητριάδη έρχεται μετά τις δύο ξεχωριστές επεμβάσεις του Κλιμακίου σε δύο συμβάντα που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, με μια πυρκαγιά στο Συνοικισμό και σε σκάφος στο λιμάνι του Πόρου.

Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Δημητριάδη:

“Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε σοβαρά συμβάντα πυρκαγιάς στο νησί μας. Έτσι, δεν έχουμε επίσης την ευκαιρία να συνειδητοποιούμε όσο συχνά θα έπρεπε την σημασία που έχει για το νησί η λειτουργία από πέρυσι του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου και η προσφορά των αξιωματικών και εθελοντών που υπηρετούν σε αυτό, δηλαδή των συμπολιτών μας που διαθέτουν αφιλοκερδώς το χρόνο τους για να είμαστε όλοι οι υπόλοιποι περισσότερο ασφαλείς.
Την περασμένη Τετάρτη τα στελέχη του Ε.Π.Κ. αντιμετώπισαν με απόλυτη αποτελεσματικότητα ένα πάρα πολύ σοβαρό συμβάν αστικής πυρκαγιάς στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Συνοικισμού και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή (μεταμεσονύκτια ώρα και εκτός αντιπυρικής περιόδου) που θα ήταν αδύνατο να επέμβουν άμεσα δυνάμεις από τον Πυροσβεστικό Σταθμό της Τροιζήνας. Χθες, χρειάστηκε πάλι η επέμβαση του Ε.Π.Κ. για να κατασβεστεί πυρκαγιά που ξέσπασε σε σκάφος στο λιμάνι.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ εκ μέρους του Δήμου και της κοινωνίας του Πόρου είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε από την μεριά μας στους ανθρώπους αυτούς και στους υπηρεσιακούς προϊσταμένους τους!”

Διαβάστε επίσης

Έκτακτο δρομολόγιο προς ΠοροΠΟΡΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο δρομολόγιο  από Πειραιά προς Πόρο με το πλοίο "Φοίβος"  και  ώρα ...

Ο Δήμος Πόρου στη Philoxenia 2019ΠΟΡΟΣ

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Πόρου συμμετέχει ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής στην 35η Διεθνή Έκθεση Philoxenia, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέν...

Τα είπαν οι δήμαρχοι των Νησιών στο περιθώριο των εκλογών της ΠΕΔΑΣΠΕΤΣΕΣ

Συνάντηση των δημάρχων Νήσων Αττικής, πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εκλογών της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού τ...