ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημητριάδη - Πολλάλη στο Δημαρχείο Πόρου

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, υποδέχθηκε στο δημαρχείο του Πόρου την Τρίτη 2 Ιουλίου, το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τροιζηνίας - Μεθάνων Σπύρο Πολλάλη.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, θέματα διοίκησης και θέματα που αφορούν τους δύο δήμους. Ο κ. Πολλάλης άκουσε με προσοχή την ενημέρωση του κ. Δημητριάδη για το θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά και για το θέμα του βιολογικού.

Οι δύο δήμαρχοι, συζήτησαν για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο δήμων σε θέματα τουριστικής προβολής. Ο κ. Δημητριάδης, ευχαρίστησε τον κ. Πολλάλη για την επίσκεψή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση Porosea 2020ΠΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot ανακοινώνουν τη διοργάνωση στις 30 31 Μαΐου 2020, της αθλητικής εκδήλωσης multisport POROSEA 2020 (τριάθλο, aquathlon...

Εκδήλωση του ΜέΡΑ25 στον Πόρο: Μετά το κάλεσμα για συζήτηση, κάλεσμα για δημοκρατίαΠΟΡΟΣ

Γράφει ο Γιάννης Γκούμας -  Την Τετάρτη 26-6-2019, στις 8:00 το απόγευμα, στην αίθουσα Συγγρού, στον Πόρο, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνομιλία των υποψηφίων του ΜέΡΑ25 με...