ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ο επιδημιολογικός χάρτης της Π.Ε. Νήσων - Στο κίτρινο ο Πόρος, στο κόκκινο η Ύδρα

Επικαιροποιήθηκε ο επιδημιολογικός χάρτης της Πολιτικής Προστασίας, με αλλαγές στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής. 


Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πόρου πήγε στο επίπεδο 2 (κίτρινο), καθώς σύμφωνα με την τελευταία εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων, που δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Πόρου, τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Πόρου είναι 12, εκ των οποίων τα περισσότερα από αυτά ενδέχεται να προέρχονται από τους προπαιδευόμενους ναύτες του Κ.Ε. Πόρος, σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη. 
Σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, στον Πόρο, ο εβδομαδιαίος ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους είναι 25.0.

 

Στο επίπεδο 3 (κόκκινο) πήγε ο Δήμος Ύδρας. Ο δήμος Ύδρας δεν δημοσιεύει την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων, ωστόσο σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, ο εβδομαδιαίος ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους είναι 138.0.


Στο επίπεδο 3 (κόκκινο) παραμένει ο Δήμος Αίγινας. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων, που δημοσιοποίησε ο δήμος, τα ενεργά κρούσματα είναι 94, ενώ σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, ο εβδομαδιαίος ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους είναι 51.4.


Τέλος, στο επίπεδο 1 (πράσινο) παραμένουν οι δήμοι του Αγκιστρίου, των Σπετσών και της Τροιζηνίας - Μεθάνων και σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, ο εβδομαδιαίος ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους είναι 0.0.

Οι παραπάνω δήμοι δεν δημοσιοποιούν την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο αναβλήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Τροιζηνιακού - Ποσειδώνα Πόρου, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Γαλατά. 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΎδρα

Το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας σας προσκαλεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στην παρουσίαση του θεατρικού μονόπρακτου «ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑ...

image descriptionΎδρα

Με μήνυση επιλέγει να απαντήσει ο δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, στην Ολλανδή δημοσιογράφο, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η οποία σύμφωνα με το δήμαρχο «επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επ...

image descriptionΑίγινα

Επικαιροποιήθηκε ο επιδημιολογικός χάρτης της Ελλάδας, φέρνοντας αλλαγές και στα νησιά του Αργοσαρωνικού.    Η Αίγινα βρίσκεται στο επίπεδο 4 (κόκκινο), η Ύδρα παρέμεινε στο επίπεδ...

image descriptionΕλλάδα

Ανεμβολίαστο παραμένει το 30 % των Δημοτικών Υπαλλήλων, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΕΔΕ. «Με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ...