ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αθλητικό τριήμερο στην καρδιά του Νοέμβρη με το πετυχημένο "2ο SwimRun Hydra"

Η Ύδρα το Σαββατοκύριακο 15-17 Νοεμβρίου, έζησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ρυθμούς των πρωτοποριακών Αγώνων Swim and Run, όπου οι αθλητές έτρεξαν και κολύμπησαν μεγάλες αποστάσεις δεμένοι ανά ζεύγος.

Τους φετινούς αγώνες διοργάνωσαν η εταιρεία Trimore, o Δήμος Ύδρας και ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος.

Το αγωνιστικό τριήμερο ξεκίνησε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, με τις εγγραφές, την τεχνική ενημέρωση και Pasta Party. 

Το κύριο μέρος των αγώνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, ενώ η Κυριακή 17 Νοεμβρίου  ήταν αφιερωμένη στις παιδικές αθλητικές δραστηριότητες και την τελετή απονομών των βραβείων των νικητών των παιδικών δραστηριοτήτων.

Τους αγώνες στήριξε και ο Σύλλογος Δρομέων Ύδρας, ο οποίος στα πλαίσια της αθλητικής διοργάνωσης SwimRun Hydra το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2019, διοργάνωσε περιήγηση σε διαδρομή 5 χιλιομέτρων στα σοκάκια της Ύδρας.

Στη διαδρομή που συμμετείχαν δεκάδες κόσμου όλων των ηλικιών ακολουθήθηκε μια πορεία μέσα από τα γραφικά δρομάκια του οικιστικού ιστού όπου θα καταλήξει και πάλι στο λιμάνι.

 

Φωτογραφίες: Ύδρας Πολιτεία 

Διαβάστε επίσης

Ενώθηκαν σε ζευγάρια, τόλμησαν και έζησαν πέρα από τα όρια στο 2nd TRIMORE M.T. SwimRun Hydra 2019Ύδρα

Ο αθλητισμός, μερικές φορές χαρίζει όμορφες, ξεχωριστές και ιδιαίτερα έντονες στιγμές. Οι στιγμές αυτές, στο στίβο της Ύδρας γίνονται ονειρεμένες. Το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου 2019,...

Ομαδική έκθεση με τίτλο «Τα Καΐκια που Πληγώναμε» από τις 16 Νοεμβρίου 2019 στο ΙΑΜΥΎδρα

Το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας και η καλλιτεχνική ανοικτή πλατφόρμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» σας προσκαλούν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Ι.Α.Μ.Υ. στην ομαδική έκθε...