ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έτοιμοι και οι εθελοντές για το SwimRunHydra2019 που ξεκινάει σήμερα

To 2nd Trimore SwimRun Hydra 2019 ξεκινάει σήμερα.
Οι λάτρεις των Multisports θα κολυμπήσουν στα νερά της Ύδρας και θα τρέξουν στα μοναδικά μονοπάτια και καλντερίμια του νησιού. Και όλα αυτά δεμένοι.
Το δυνατό τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου 2019,  το 2ο TRIMORE SwimRun Hydra, διοργανώνουν ο Δήμος Υδραίων (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας), ο Yδραϊκός Ναυτικός Όμιλος και η TRIMORE Sport Events, στο πλαίσιο του TRIMORE Multispots TOUR.

Μετά τις άριστες εντυπώσεις που άφησε η πρώτη διοργάνωση το 2018, αθλητές και επισκέπτες ανυπομονούν για ένα πλούσιο και δυναμικό τριήμερο με στίβο την άγρια ομορφιά της Ύδρας.

Κάλεσμα γα μια μοναδική εμπειρία έκανε ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης: «Η Ύδρα είναι έτοιμη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να υποδεχτεί τους αγώνες SwimRun. Ο πανέμορφος οικισμός της, τα γραφικά σοκάκια και τα καταγάλανα νερά της αποτελούν εγγύηση για μια μοναδική εμπειρία που θα ζήσουν τα ζευγάρια των αθλητών. Μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού στην πάντα ζεστή και φιλόξενη Ύδρα! Σας περιμένουμε!»

Εχθές το απόγευμα έγινε η συνάντηση των εθελοντών του SwimRun Hydra 2019 όπου και ενημερώθηκαν για όλα όσα χρειάζονται κατά τους αγώνες και είδαν το αγωνιστικό υλικό!

 

Πηγή: Φωνή της Ύδρας

Διαβάστε επίσης

Διαμαρτυρία σπουδαστών της Α.Ε.Ν Ύδρας για τη μετάθεση του Διοικητή Ε. ΔανόπουλουΎδρα

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Ύδρας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη μετά...

Ενώθηκαν σε ζευγάρια, τόλμησαν και έζησαν πέρα από τα όρια στο 2nd TRIMORE M.T. SwimRun Hydra 2019Ύδρα

Ο αθλητισμός, μερικές φορές χαρίζει όμορφες, ξεχωριστές και ιδιαίτερα έντονες στιγμές. Οι στιγμές αυτές, στο στίβο της Ύδρας γίνονται ονειρεμένες. Το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου 2019,...