ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυλαία για το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα με εκδηλωση τιμής στη μνήμη της Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ

 

Το κλείσιμο του φετινού Φεστιβάλ έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας και ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης, παλαιοί γνώριμοι και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους από συνδιοργανώσεις θεατρικών παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων, τιμούν από κοινού στο κλείσιμο αυτού του φεστιβάλ, τη μνήμη της Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, της μεγάλης Κυρίας του Πολισμού της περιοχής μας και ευεργέτιδας πέραν των άλλων και των δύο αυτών πολιτιστικών φορέων, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκδημία της.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΑΡΑΙΚΕ ΗΛΙΟΥ ΝΤΕ ΚΟΝΙΝΓΚ

Ώρα 9μ.μ. Πολυχώρος ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ (περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης).

Είσοδος Ελεύθερη.

Αγαπημένη μας κ. Μαράικε, “μακρύ ταξίδι κίνησες να πάς, να μας θυμάσαι και να μας αγαπάς…”.

Aπόσπασμα από το χαιρετισμό του Κώστα Γεωργουσόπουλου, εμπνευστή και καλλιτεχνικού υπεύθυνου του Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», στο έντυπο πρόγραμμα της 7ης διοργάνωσης.

«…Συρρικνωμένος σε συμμετοχές, αλλά πάντα ουσιαστικός, ο τοπικός αυτός θεσμός, με πανελλήνια αναγνώριση, φέτος αφιερώνεται στη μνήμη της Μαράϊκε Ηλιού–Ντε Κόνινγκ, που τον στήριζε και υλικά και ηθικά, και είναι τραυματική και γι’ αυτό η φετινή διοργάνωση, αφού θα λείπει από τις εκδηλώσεις μας η θερμή και γενναιόδωρη παρουσία της…»

Aπόσπασμα από το σημείωμα του Δημήτρη Ι. Σίδερη, Προέδρου του Θ.Ο.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα” στο έντυπο πρόγραμμα της 7ης διοργάνωσης.

«… Κλείνοντας στην κατήφεια των καιρών που ζούμε, προστίθεται η θλίψη από την απώλεια της γλυκιάς μας κ. Μαράικε Ηλιού Ντε Κόινγκ , που συμπληρώνει ένα χρόνο απουσίας. Ένα χρόνο ουσιαστικής έλλειψης της χάριτος και της ομορφιάς που εμπεριείχε αυτή η ανεπανάληπτη παρουσία. Μας πληγώνει η απουσία της, αλλά παράλληλα μας ενδυναμώνει η βούλησή της να στηρίξει τον Όμιλό μας. Τι κι αν λείπει η ίδια, η επιθυμία της πλανάται στον αέρα σαν ευλογία. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο και καμιά άλλη επιλογή, από το να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί. Ακόμα ακούω τη φωνή της: “Δημήτρη, τράβα μπροστά…”»

Σας περιμένουμε στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ για να ζήσουμε μαζί μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο φώς του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, με απαγγελίες κειμένων και μικρό σχήμα ορχήστρας, μονωδών και χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

KΡΑΤΗΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στο τηλέφωνο 698 698 2224
argolikeseidiseis.gr

Διαβάστε επίσης

Ερώτηση Γ. Γκιόλα: «Γιατί καθυστερεί η μεταφορά νερού του Αναβάλου στην Ερμιονίδα;»Ερμιονίδα

  Στην από 12.12.2019 συνεδρίαση της Βουλής, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων, κ. Μ. Βορίδης απάντησε στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσα με αντικείμενο την υλοποίηση του,υψη...

Συνεχίζεται το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμιονίδας - Η Κατερίνα Διδασκάλου την Κυριακή 23 Αυγούστου 9μμΕρμιονίδα

  ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 7 ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»: “ H  ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ” – “ TA  ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ” – “ H  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ”   “Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ” ΜΕ...

Σύσκεψη στην Ερμιονίδα για την πιστή τήρηση των μέτρων κατα του κορωνοϊούΕρμιονίδα

  Στο Δημαρχείο σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας και τους Διοικητές των Λιμενικών Τμ...