ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ένα κοντό, παρδαλό μαγιό Versace απολαμβάνει τις διακοπές στην Ελλάδα - Με όλη την οικογένεια

 

Τουρ στον ευρωπαϊκό νότο φαίνεται πως κάνει η οικογένεια Μπέκαμ, καθώς, μετά την Ιταλία, σειρά είχε η Ελλάδα.

 

Μετά την οικογενειακή εξόρμηση στην Ιταλία, όπου σύσσωμοι οι Μπέκαμ -παρέα με τη νέα αρραβωνιαστικιά του Μπρούκλιν- πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές, αποφάσισαν να κάνουν και μια στάση στην Ελλάδα, με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν να δείχνουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους γιους του να ετοιμάζονται να κάνουν paddling.

Δοκίμασαν την τύχη τους στο paddling


Ο 45χρονος πρώην άσος του ποδοσφαίρου απόλαυσε την περασμένη εβδομάδα μια μέρα με τους γιους του, τον 21χρονο Μπρούκλιν, τον 17χρονο Ρομέο και τον 15χρονο Κρουζ, σε άγνωστη παραλία της Ελλάδας, όπως σημειώνει η «Daily Mail», κάνοντας θαλάσσια σπορ.

 

 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με μαγιό Versace

 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εικονίζεται γυμνόστηθος με ένα μαγιό Versace αξίας 360 λιρών, δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να φωτογραφίζει τους γιους του. Μάλιστα, οι δύο μικρότεροι θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο paddling, ενώ ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ήταν πιο διστακτικός. Οπως φαίνεται πάντως, όλοι τους πέρασαν υπέροχα και τράβηξαν και ορισμένες selfies για να θυμούνται τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

 

 


Ο Κρουζ Μπέκαμ θέλησε να δοκιμάσει να κάνει paddling

Πηγή: iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμιονίδας - Η Κατερίνα Διδασκάλου την Κυριακή 23 Αυγούστου 9μμΕρμιονίδα

  ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 7 ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»: “ H  ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ” – “ TA  ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ” – “ H  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ”   “Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ” ΜΕ...

Σύσκεψη στην Ερμιονίδα για την πιστή τήρηση των μέτρων κατα του κορωνοϊούΕρμιονίδα

  Στο Δημαρχείο σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας και τους Διοικητές των Λιμενικών Τμ...