ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description
image description

Πρώτη ημέρα λειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου Πορτών

 

Επαναλειτούργησε σήμερα το Αγροτικό Ιατρείο στον οικισμό "Πόρτες" στην ανατολική Αίγινας.
 
Το Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα και καλύπτει τις ανάγκες του οικισμού αλλά και άλλων πέντε  μικρών ορεινών χωριών της περιοχής.
 
 
Για  τη λειτουργία του Ιατρείου μερίμνησε η Διευθύντρια  του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Σβετλάνα Λεονίδη  με  την  γιατρό κ.Πουλή  να  εξυπηρετεί όλα τα Αγροτικά Ιατρεία  του νησιού. Ο κ. Κασιμάκης Παναγιώτης πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας αναφέρει σχετικά στη σελίδα  του στο Fb:

 

"Σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τις υγειονομικές υπηρεσίες, τα δημοτικά μας ιατρεία αναβαθμίζονται και διευρύνουν τις υπηρεσίες τους.

 

·Συνεχίζουμε να λειτουργούμε το Αγροτικό Ιατρείο στις Πόρτες, που εξυπηρετεί ακόμα πέντε ορεινά χωριά . Κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα". 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΕλλάδα

Ανοιχτή θα παραμείνει η εστίαση σε όλα τα νησιά της Αττικής, πλην της Σαλαμίνας, σύμφωνα με ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βάσως Θεοοδορακοπούλου Μπόγρη στον προσωπικό της λο...

image descriptionΑίγινα

Με Δελτίο Τύπου η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας  διατυπώνει τις ενστάσεις  της για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, έτσι όπως οργανώθηκαν από  το Δήμο Αίγινας δημιουργώντας α...