ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Αίγινα: Η SARONIC FERRIES προσφέρει 50% έκπτωση στους αθλητές του ''Ιωάννη Καποδίστρια''

 Με  ανακοίνωσή της η εταιρεία  Saronic Ferries  ανακοινώνει την προσφορά  της για μειωμένα εισιτήρια σε όσους συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου: "Ιωάννης Καποδίστριας"

Σχετικά:

 

"Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η SARONIC FERRIES προσφέρει και φέτος στους συμμετέχοντες του αγώνα μας  50% έκπτωση στα εισιτήρια .

Από τον πρώτο μας αγώνα και κάθε χρόνο η βοήθεια της εταιρίας είναι πολύ σημαντική και έχει βοηθήσει στην άνοδο αυτής της αθλητικής εκδήλωσης.

Οι μετακινήσεις των αθλητών με τα πλοία της Saronic Ferries στην Αίγινα, θα μπορούν να γίνουν από Παρασκευή 15/10/2021 έως και Δευτέρα 18/10/2021. Με το ονοματεπώνυμο σας μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας ,από την Πέμπτη 14/10/2021 με την επιστροφή μαζί, από τα πρακτορεία της SARONIC FERRIES στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα την πύλη Ε8 όπου και αναχωρούν τα πλοία της εταιρίας".

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Με επιστολή της η γνωστή αρχιτέκτων Ζωή Γεωργιάδου διατυπώνει τις ενστάσεις  της για τη μορφή που έλαβε το σπίτι του Ροδάκη στο Μεσαγρό, μετά  την αγορά  του και τις εργασίες συντή...