Δρομολόγια πλοίων
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη: Τροποποίηση προγράμματος εκδηλώσεων

 

Οι ζοφερές ημέρες που διανύουμε παγκοσμίως οδηγούν στην προσαρμογή της ζωής μας σε άλλους πρωτόγνωρους ρυθμούς, αλλά και σε αβεβαιότητα για τον προγραμματισμό των κινήσεων μας το επόμενο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου πολλοί οργανισμοί, φορείς, ιδρύματα αναπροσαρμόζουν τον προγραμματισμό τους με βάση τις εξελίξεις από την επιδημία  του κορονοϊού.

 

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και το Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη στην Αίγινα το οποίο με ανακοίνωση του τροποποιεί τις προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα εκδηλώσεις  του.

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη:

 

Φίλες και φίλοι, αγαπητά μας μέλη …


Η προγραμματισμένη ατζέντα εκδηλώσεων για την Άνοιξη τροποποιείται και μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες.

 

Τα διοικητικά Συμβούλια τόσο του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη όσο και του Συλλόγου των φίλων του, σεβόμενοι τις Κυβερνητικές- υπουργικές αποφάσεις που αφορούν δράσεις συλλόγων και συγχρωτισμό ατόμων σε κλειστό χώρο μα κυρίως έντονα ευαισθητοποιημένα και προβληματισμένα στον κοινό αόρατο εχθρό της υγείας όλων μας, αποφάσισαν ομόφωνα την μετάθεση και των τριών εκδηλώσεων.

 

1.     Δεύτερη συνάντηση ομάδας διάσωσης Αίγινας και έναρξη πρακτικής εφαρμογής καθώς και ενδελεχής ενημέρωση για τον προγραμματισμό των τηλεδιασκέψεων του σωστικού σχολείου από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων η οποία και αναλαμβάνει την ομάδα στην εκπαίδευση της έχοντας έδρα το κτήριο του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη το οποίο και προσφέρει τον χώρο του αφιλοκερδώς έχοντας στόχο να βρεθεί κοντά στους κατοίκους του νησιού αλλά και σε όσους το αγαπούν όταν βρίσκονται σε ανάγκη με όποιον τρόπο. Εξάλλου αυτός ήταν  και ο λόγος που πρότεινε την σύσταση της ομάδας. (Η 1η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020)

Προγραμματισμένη ημερομηνία: Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 11:00

Νέα ημερομηνία: Θα ανακοινωθεί σύντομα…

 

2.    Απονομή πιστοποιήσεων παρακολούθησης του σεμιναρίου που έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 με ελεύθερη είσοδο στην έδρα του Ιδρύματος και το οποίο επιμελήθηκε η Ο.ΔΙ.Κ. και είχε θέμα: Πρώτες βοήθειες και διάσωση.

Προγραμματισμένη ημερομηνία: Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 17:00

Νέα ημερομηνία: Θα ανακοινωθεί σύντομα…

 

3.    Ημερίδα στον τομέα υγείας πλαισιωμένη με ένα πάνελ επιστημόνων: ιατρών, δικηγόρων, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και με έντυπη ενημέρωση.

Προγραμματισμένη ημερομηνία: Κυριακή 3 Μαΐου και ώρα 11:00

Νέα ημερομηνία: Κυριακή 21 Ιουνίου  και ώρα 11:00

 

Τα μέλη θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τις μεταβολές που προκύπτουν και που δεν εξαρτώνται από την διάθεση των συμβουλίων αλλά κρίνονται απαραίτητες για την ουσιαστική ασφάλεια του καθενός από εμάς.

 

Με ευθύνη και εκτίμηση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος

 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

  Το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, εφαρμόζοντας  τα μέτρα  προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κορονοϊό ανακοίνωσε αλλαγές στον τρόπο εξυπηρέτησης των κατοίκων του νησιού. Συγκεκριμ...

image descriptionΑίγινα

  Μέτρα στο πλαίσιο  των κατευθύνσεων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, λόγω του Κορονοϊού, έλαβε το Λιμεναρχείο Αίγινας αναστέλλοντας την παραλαβή, από το προσωπικό, εγγράφων...

image descriptionΑκτοπλοΐα

Μέτρα αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού, λαμβάνει η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού Saronic Ferries. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:    Σεβόμενοι απόλυτα τον απαράβατο κανόνα της αποφυ...