ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description
image description

Αίγινα: Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Παρά  τις παραξενιές  του καιρού και το φόβο πάντα της πανδημίας, η κίνηση του Σαββατοκύριακου κινήθηκε υψηλά για την Αίγινα. Η θάλασσα γέμισε από ιστιοπλοϊκά και σκάφη αναψυχής, πολλά  τα δρομολόγια των συμβατικών και των ταχύπλοων πλοίων με τελευταία αναχώρηση από Αίγινα στις  22.00 και με πολλά  δρομολόγια από μέρες  πριν συμπληρωμένα.

Ο κόσμος γέμισε χθες Σάββατο βράδυ τα καταστήματα εστίασης στην παραλία  της Αίγινας και όχι μόνο, ενώ σήμερα  το μεσημέρι οι παραλίες συγκέντρωσαν πολλούς λουόμενους.

Βρισκόμαστε  στα μέσα  του Ιουνίου με  τις Γενικές Εξετάσεις  προ των πυλών (αρχίζουν αύριο Δευτέρα 14/6) και με τα μέτρα λόγω κορονοϊου να  χαλαρώνουν σταδιακά.

Όλα  δείχνουν ή μάλλον προοιονίζονται ένα καλό καλοκαίρι  με την επιστροφή στην κανονικότητα να είναι μονόδρομος.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για την κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης που θα γίνει όπως κάθε χρόνο στην Αίγινα . Για να κάνετε την αίτηση σας πατή...

image descriptionΑίγινα

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής έγινε σήμερα ο ορισμός των επιβλεπόντων μηχανικών και της τριμελούς επιτροπής για την παραλαβή των αφανών εργασιών του έργου «Ανακαίνιση – αναδια...