ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ευχαριστήριο δελτίο τύπου του Δήμου Αίγινας

Ο  Δήμος Αίγινας με Δελτίο  Τύπου που εξέδωσε ευχαριστεί  τους εθελοντές  που βοήθησαν κατά  τη διάρκεια της απαγόρευσης  της κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας  του κορονοϊού να  μη σταματήσει η λειτουργία  του συσσιτίου προς  τους απόρους συμπολίτες μας.

 

«Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Αίγινας προς τους εθελοντές για την λειτουργία του συσσιτίου του Λεουσείου Ιδρύματος κατά την διάρκεια της καραντίνας λόγω COVID 19»

 

Στην δύσκολη περίοδο που διανύσαμε λόγω COVID 19 ο Δήμος Αίγινας σε αγαστή συνεργασία με το Λεούσειο Ιδρυμα, ανέλαβαν από κοινού την αδιάλειπτη λειτουργία του συσσιτίου προς τους συνανθρώπους μας που έχρηζαν παροχής γευμάτων.
Αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη βοήθεια και στήριξη των εθελοντών μας, οι οποίοι ανέλαβαν την παρασκευή και την διανομή των καθημερινών γευμάτων παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώσαμε όλοι ως κοινωνία και ως χώρα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους: Ανθή Αγγέλα Λουΐζου, Αντωνία Γιαννοπούλου, Αντωνία Αποστόλου, Ασημίνα Αικατερίνη Λουΐζου, Γεωργία Σταυριανέα, Ευαγγελία Δήμου, Σωκράτη Εμμανουήλ, Πηνελόπη Θεοκτίστου, Θωμά Νικολαΐδη, Ιωάννη Κάσση, Μαρία Λαβούτα, Σωτήριο Λαμπαδάριο, Ιωάννη Λορέντζο, Γεώργιο Λυκούρη, Μαριλένα Γιαννούλη, Νεκτάριο Μοίρα, Ευγενία Πάλλη, Παντελή Τσοτσορό, Ευάγγελο Προκόπη, Αρη Παύλο, Πάρη Kάτσο, Παναγιώτη Κασιμάκη, Νένα Τρικοπούλου.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, καθώς και την Διοίκηση του Λεουσείου Ιδρύματος.
Ο Δήμος Αίγινας θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που χρήζουν ανάγκης έχοντας πάντα ως γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

 «Αν θέλει ο Θεός και ο Καποδίστριας, που μας βλέπει από εκεί ψηλά, η ταινία θα γίνει…»   Της Σίλας Αλεξίου -     Στην Αίγινα, τον τόπο όπου ο Ιωάννης Καποδίστριας ορκίστηκε ως πρώ...

image descriptionΑίγινα

  Οι  εικόνες της  άδειας και ερημικής παραλίας  ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Έτσι  ευχόμαστε και ελπίζουμε. Τα καταστήματα εστίασης άνοιξαν τη Δευτέρα  25 Μαΐου και στην Αίγινα δίν...

image descriptionΑίγινα

Η αναλυτική παρουσίαση του Ειδικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου λειτουργίας Ξενοδοχείων και λοιπών Τουριστικών Καταλυμάτων της χώρας, έγινε το πρωί σε ενημερωτική συνάντηση των ξενοδόχ...