ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ευχαριστίες από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Το βράδυ της Κυριακής 29 Μαΐου έπεσε η αυλαία των θεατρικών παραστάσεων που παρουσιάσαμε  για δύο μήνες – Απρίλιο και Μάιο - στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. 

Τολμήσαμε, καθώς ακόμα ίσχυαν αυστηρά  υγειονομικά πρωτόκολλα  για κλειστούς χώρους, να κάνουμε θέατρο και να επιστρέψουμε έτσι σε μια «προσεκτική» και «συγκρατημένη» κανονικότητα! Στοχεύσαμε στη καλή συνεργασία με τους θεατές και το καταφέραμε.

Με την ολοκλήρωση των παραστάσεων των δύο έργων: «Με ένα φλιτζάνι μέντα» τον Απρίλιο και «Εσένα μόνο» τον Μάιο, οφείλουμε  λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές αυτού του εγχειρήματος.

Πρώτα και κύρια το θεατρόφιλο κοινό της Αίγινας που ανταποκρίθηκε, προσήλθε στην αίθουσα φορώντας μάσκα, ήταν εφοδιασμένο με τα  σχετικά έγγραφα, συνεργάστηκε απόλυτα στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και έτσι καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας  τις παραστάσεις μας χωρίς κανένα ….απρόοπτο.

Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΚΕΔΑ για την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.

Ευχαριστούμε όλους όσους πρόσφεραν υλικά και εργασία στην προετοιμασία  των παραστάσεων όπως το κατάστημα επίπλων «ΤΟΓΙΑΣ» στην Κυψέλη, την επιχείρηση «Ηλεκτραγορά ΓΟΥΔΗΣ», «Φυτώριο  ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ», τους Παναγιώτη κ΄ Νεκτάριο Χελιώτη  για τις ξυλουργικές εργασίες το Γιάννη Μπέση  για τη ξυλεία, την επιχείρηση Aegina Design Studio και  την κ. Νεκταρία Μπήτρου, το κατάστημα «Κωλέτζης», τις εκτυπώσεις «ΓΡΑΦΗ» και  την κ. Ματούλα Ρούσσου, την επιχείρηση «Φωτογραφία και Τέχνη» και τους Ειρήνη Κουνάδη και Ανέστη Κορνέζο.

Ευχαριστούμε  για την επικοινωνία το Aegina portal και  το Saronic Magazine.

Ευχαριστούμε επίσης όσους μας τίμησαν με  την παρουσία τους και ιδιαίτερα  την αντιδήμαρχο κ. Μαίρη Κουκούλη, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιο Θεριανό, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Αικατερίνη Σαλπέα, Αντώνη Ντελή, τον επικεφαλής της παράταξης «Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα» κ. Νίκο Αλεξίου, τον προϊστάμενο του Κλιμακίου της Πυροσβεστικής κ. Γεώργιο Σουλιώτη, τον πρόεδρο της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης κ. Γιώργο Καλόφωνο, τον Διευθυντή του ΓΕΛ Αίγινας κ. Γεώργιο Γκαρή, τη Διευθύντρια  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας κ. Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, τον Συντονιστή της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αίγινας κ. Κων/νο Πατσιακό, την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή, τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο «Καποδίστριας» κ. Βασίλη Μουσουλέα, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων κ. Παναγιώτη Χελιώτη, τις ηθοποιούς κ. Άννα Γεραλή και Όλια Λαζαρίδου, τους δημοσιογράφους κ. Σίλα Αλεξίου και κ. Γιάννη Προβή τους ιερείς π. Νεκτάριο Κουκούλη και π. Στυλιανό Κουτσούκο, πολλούς εκπαιδευτικούς  των σχολικών μονάδων του νησιού μας, την κ. Ελίνα Αργύρη ιδιοκτήτρια  του site weloveaegina.

   Ο απολογισμός της φετινής μας θεατρικής προσπάθειας είναι ιδιαίτερα θετικός γιατί τολμήσαμε σε μια δύσκολη εποχή να παρουσιάσαμε δυο έργα ιδιαίτερα, με κοινωνικά μηνύματα και αλήθειες.

Έργα που συζητήθηκαν και προκάλεσαν το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων  που θα αποτελέσουν  το αυριανό θεατρόφιλο κοινό  της Αίγινας.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την ανταπόκριση τους και ευχόμαστε να συναντηθούμε κάτω από καλύτερες συνθήκες για να αποκτήσουμε νέες  θεατρικές εμπειρίες.

 

Για  τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης

Μπήτρος  Γεώργιος

Διαβάστε επίσης

Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας: «Μύρτις. Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν»Αίγινα

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας, σε συνεργασία με τον Καθηγητή Μανώλη Παπαγρηγοράκη, φιλοξενεί τη φωτογραφική έκθεση «Μύρτις: πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν», που αναφέρεται στο...

Αίγινα: Το μήνυμα  του Δημάρχου Αίγινας προς  τους μαθητές που από σήμερα διαγωνίζονται στις Γενικές Εξετάσεις.Αίγινα

Μήνυμα απηύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς προς  τους μαθητές  της Γ΄Λυκείου που από σήμερα διαγωνίζονται στις Γενικές εξετάσεις. Σήμερα  2 Ιουνίου ξεκινούν οι μαθητές  της Γ...

Αίγινα: Η χορωδία Ευρωπούλων Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας" τραγούδησε για την Αίγινα.Αίγινα

Η χορωδία Ευρωπούλων της Κέρκυρας  "Ιωάννης Καποδίστριας" καλεσμένη από την αντιδήμαρχο Τουρισμού της Αίγινας κ. Μαίρη Κουκούλη, γέμισε με μελωδίες  το Σαββατόβραδο στο αμφιθέατρο ...

Αίγινα: Τα  νησιά μας φάροι βιώσιμης ανάπτυξης. Μαθητικός Διαγωνισμός με τη συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Αίγινας.Αίγινα

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 270 μαθητών και μαθητριών, καθώς και 80 εκπαιδευτικών από 36 σχολεία σε 24 ελληνικά νησιά ολοκληρώθηκε και ο φετινός διαγωνισμός! Στην διαδικτυακή ...