ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: "Ο Θησαυρός της Αίγινας" από σήμερα στο λιμάνι της Αίγινας.

Αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις δώδεκα το έργο  του Λεωνίδα Γιαννακόπουλου «Ο Θησαυρός της Αίγινας» που από σήμερα κοσμεί την είσοδο  του λιμανιού στο σημείο της εισόδου και εξόδου των οχημάτων.

Η εικαστική σύνθεση που περιλαμβάνει  πολλά τοπόσημα της Αίγινας, μνημεία  της ιστορίας και του πολιτισμού του νησιού, αποτελεί συγχρόνως και μια εικαστική παρέμβαση στο λιμάνι που θα συζητηθεί.

Λίγο πριν την αποκάλυψη του έργου μίλησαν για αυτό ο δημιουργός του κ. Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, η κ. Ελίνα Αργύρη και η ιστορικός τέχνης κ. Ίρις Κρητικού η οποία αναφέρθηκε στην αξία της τέχνης σε δημόσιο χώρο.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας  κ. Στέλιος Θεριανός. Παρόντες επίσης η πρόεδρος του Φεστιβάλ Φιστικιού κ. Μαριλένα Γιαννούλη, ο πρόεδρος της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας κ. Γ Καλόφωνος και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Φλώρα Αλυφαντή.

Το έργο θα παραμείνει μόνιμα στο σημείο αυτό και αποτελεί μια προσφορά  του διαφημιστικού site we love aegina  για τα πέντε χρόνια λειτουργίας  του.

Το έργο ολοκληρώθηκε και τοποθετήθηκε με την αρωγή του Δήμου Αίγινας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Το μήνυμα  του Δημάρχου Αίγινας προς  τους μαθητές που από σήμερα διαγωνίζονται στις Γενικές Εξετάσεις.Αίγινα

Μήνυμα απηύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς προς  τους μαθητές  της Γ΄Λυκείου που από σήμερα διαγωνίζονται στις Γενικές εξετάσεις. Σήμερα  2 Ιουνίου ξεκινούν οι μαθητές  της Γ...

Αίγινα: Η χορωδία Ευρωπούλων Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας" τραγούδησε για την Αίγινα.Αίγινα

Η χορωδία Ευρωπούλων της Κέρκυρας  "Ιωάννης Καποδίστριας" καλεσμένη από την αντιδήμαρχο Τουρισμού της Αίγινας κ. Μαίρη Κουκούλη, γέμισε με μελωδίες  το Σαββατόβραδο στο αμφιθέατρο ...

Αίγινα: Τα  νησιά μας φάροι βιώσιμης ανάπτυξης. Μαθητικός Διαγωνισμός με τη συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Αίγινας.Αίγινα

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 270 μαθητών και μαθητριών, καθώς και 80 εκπαιδευτικών από 36 σχολεία σε 24 ελληνικά νησιά ολοκληρώθηκε και ο φετινός διαγωνισμός! Στην διαδικτυακή ...