ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Η χορωδία Ευρωπούλων Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας" τραγούδησε για την Αίγινα.

Η χορωδία Ευρωπούλων της Κέρκυρας  "Ιωάννης Καποδίστριας" καλεσμένη από την αντιδήμαρχο Τουρισμού της Αίγινας κ. Μαίρη Κουκούλη, γέμισε με μελωδίες  το Σαββατόβραδο στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Α. Καψάλη.

Η χορωδία απέδωσε γνωστές μελωδίες  των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Σουγιούλ, Ηλ. Ανδριόπουλου, Μ. Πλέσσα, Α. Χατζηαποστόλου, Γ. Κατσαρού.

Την μουσική διεύθυνση είχε η κ. Έλλη Καρύδη και συμμετείχαν οι σολίστ Άγγελος Χονδρογιάννης -μπασοβαρύτονος και Χριστίνα Μπελεχάκη, υψίφωνος οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές. Τη χορωδία συνόδεψε η Κερκυραϊκή Μαντολινάτα.

Το κοινό σιγοτραγούδησε με τους χορωδούς επί μια ώρα - όσο και η διάρκεια  της συναυλίας - γνωστά  τραγούδια  των καταξιωμένων συνθετών.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η  αντιδήμαρχος κ. Μ. Κουκούλη καλωσόρισε το κοινό και μίλησε για τη χορωδία και τη γνωριμία  της με την Κέρκυρα. Ευχαρίστησε  τους χορηγούς και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της βραδιάς και κυρίως το Ίδρυμα Α. Καψάλη που με  τη συνδρομή του πραγματοποιήθηκε  η συναυλία. Ακολούθως εκ μέρους του Ιδρύματος χιαρετισμό απηύθυνε η κ. Λ. Βογιατζή - Λεούση.

Στο τέλος  της βραδιάς η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Κέρκυρας κ. Χρυσούλα Τόμπρου - Γκίνη ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία την κ. Μαίρη Κουκούλη και απέδωσε τιμητικά δώρα στην ίδια και στο Δήμαρχο Αίγινας.

Παρόντες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ν. Λεούσης, κ. Π. Ηλίας και ο πρώην Δήμαρχος κ. Σ. Σακκιώτης καθώς και ο κ. Γ. Τσατήρης εκ μέρους  του Δικτύου Πόλεων για τον Καποδίστρια και ο επικεφαλής της παράταξης "Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα" κ. Ν. Αλεξίου.

Διαβάστε επίσης

Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας: «Μύρτις. Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν»Αίγινα

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας, σε συνεργασία με τον Καθηγητή Μανώλη Παπαγρηγοράκη, φιλοξενεί τη φωτογραφική έκθεση «Μύρτις: πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν», που αναφέρεται στο...

Αίγινα: Το μήνυμα  του Δημάρχου Αίγινας προς  τους μαθητές που από σήμερα διαγωνίζονται στις Γενικές Εξετάσεις.Αίγινα

Μήνυμα απηύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς προς  τους μαθητές  της Γ΄Λυκείου που από σήμερα διαγωνίζονται στις Γενικές εξετάσεις. Σήμερα  2 Ιουνίου ξεκινούν οι μαθητές  της Γ...