ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Στιγμές από την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης: "Με ένα φλυτζάνι μέντα"

"Με ένα φλυτζάνι μέντα" οι ήρωες  της παράστασης της θεατρικής Ομάδας Κυψέλης επανέρχονται μετά από δύο χρόνια  στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης με ένα έργο που έχει ως βάση του μια μικροαστική οικογένεια που αντιμετωπίζει τα απόνερα της οικονομικής κρίσης.

Η  άγρια μέντα ( φλισκούνι) είναι αυτό που ακόμα συνδέει  τον ήρωα της ιστορίας μας με ένα παλιό αγροτεμάχιο στο χωριό του. Κάθε χρόνο πηγαίνει και μαζεύει φλισκούνι για  το χειμώνα. Είναι ένα κτήμα που έχει εξ αδιαιρέτου με την αδελφή του.

Όμως η γη φεύγει κάτω από τα πόδια  του, όταν ξαφνικά στην κυριολεξία από το πουθενά αυτό το κτήμα - που είναι το αποκούμπι του - το διεκδικεί και κάποιος άλλος.

Οι προσωπικές σχέσεις δοκιμάζονται, η μοναξιά, το άγχος της επόμενης  μέρας, ο γάμος, δύο έφηβοι που μεγαλώνουν στην κυριολεξία μόνοι  τους αφημμένοι στον κόσμο τους.

Ο κάθε ήρωας τραβά το δρόμο του με κύριο μέλημα  του να σωθεί και να σώσει ότι μπορεί.

 

Ερμηνεύουν κατά σειρά  εμφανίσεως: Μαρία Λυκούρη - Αρετή Κουκούμη - Γιάννης Τζίτζης - Ηλίας Θωμάς - Παντελής Γκαρής - Σταματίνα Ασημαντώνη - Μαρία Θοεδωράκου - Άγγελος Φουντάς.

 

Σενάριο - σκηνοθεσία: Γ. Μπήτρος

Επόμενες παραστάσεις: Σάββατο 9 - Κυριακή 10 - Παρασκευή 15 - Σάββατο 16.

ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη.

 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Συμμετέχοντας στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η Πολιτιστική Εταιρεία Η Αιγιναία παρουσιάζει την ψηφιακή εφαρμογή με τίτλο “Το 1821 στα νησιά του Αργ...

image descriptionΑίγινα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ  του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας " συγχαίρουν τις κυρίες Βιβή Κουτσούκου και Βιβή Κορφιάτη για την επιτυχία τους στον μηνιαίο φωτογρα...

image descriptionΑίγινα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                                        Αίγινα, 3/4/2022               ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!        ...