ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ο Τροιζήνιος υποψήφιος βουλευτής της "Ελληνικής Λύσης" Πέτρος Μούγιος στην Αίγινα την 25η Μαρτίου

Στην Αίγινα βρέθηκε για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, ο Τροιζήνιος πολιτευτής με την "Ελληνική Λύση" στην Α' Πειραιά, Πέτρος Μούγιος, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης. 
 
Ο Πέτρος Μούγιος είναι Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α. και αγρότης. 

Γεννήθηκε το 1956, στο Αγροτικό Χωριό, Αγία Ελένη Τροιζηνίας, με βαθύτερες ρίζες από Άγιο Πέτρο και Τσακωνιά Κυνουρίας. Αποφοίτησε από το Εξατάξιο Γυμνάσιο Λυγουριού Αργολίδος.

Το 1974 κατετάγην στην Σχολή Ενωμοταρχών Ελληνικής Χωροφυλακής. Είναι Πτυχιούχος Α.Ε.Ι.(Απόφοιτος Σχολής Ανθυπομοιραρχων το 1980). Επι 35 Συναπτά έτη, προσέφερε τις Υπηρεσίες του στο Κοινωνικό Σύνολο και μάλιστα κυρίως από διοικητικές θέσεις, με πολλές Επιτυχίες, Ηθικές αμοιβές και διακρίσεις, όπως: Δίπλωμα Ταξιάρχη του Φοίνικα, Μετάλλια Αστυνομικής Αξίας, Ευδόκιμου Διοικήσεως, κ.α.
 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί στο "Αιάκειον" στην Αίγινα, η παρουσίαση του βιβλίου "Αίγινα - Όσα Αγαπήσαμε". To λεύκωμα "Αίγινα - Όσα αγαπήσαμε: Ισ...

image descriptionΑίγινα

Με Δελτίο Τύπου ο βουλευτής Πειραιώς και Νήσων τοποθετείται για το μείζον θέμα της πρόσληψης παιδίατρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Σχετικά: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Βουλευτής Α΄ Πειραιώς...