ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πότε αναμένεται να χιονίσει στα νησιά του Σαρωνικού και την Τροιζηνία - Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας

Επελαύνει ο χιονιάς "Ελπίς" και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πλήξει και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
 
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo, ο χιονιάς θα χτυπήσει τα νησιά από το μεσημέρι της Δευτέρας και θα κορυφωθεί τις βραδινές ώρες και το πρωί της Τρίτης. 
 
Στην Αίγινα τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας θα ρίξει χιονόνερο, με την θερμοκρασία στους 2 βαθμούς Κελσίου. Από τις 17.00 αναμένεται ασθενής χιονόπτωση με την θερμοκρασία να πέφτει στους 0 βαθμούς, ενώ αναμένεται χιονόπτωση τις πρωινές ώρες της Τρίτης. 
 
 
 
Στον Πόρο, την Ύδρα και τις Σπέτσες, οι προγνώσεις είναι περίπου κοινές. Ο χιονιάς αναμένεται να χτυπήσει συντομότερα απ' ότι στην Αίγινα. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα είναι στους 2 βαθμούς, ενώ από τις 5μμ αναμένεται χιονόπτωση με θερμοκρασία στους 0 βαθμούς, ενώ το βράδυ αναμένεται χιονόνερο. 
 
 
 
Τις πρωινές ώρες της Τρίτης, θα ρίξει χιονόνερο. 
 
 
 
 
Στην Τροιζηνία τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα. Η χιονόπτωση το μεσημέρι της Δευτέρας, θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί της Τρίτης. Η θερμοκρασία θα φτάσει στον -1 βαθμό Κελσίου. 
 
 
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Πρόγραμμα εορτασμού 194ης επετείου Άφιξης και Ορκωμοσίας  του Ι. Καποδίστρια στην Αίγινα.Αίγινα

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 194ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗ Α. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ Τετάρτη 26 η Ιανουαρίου 2022                          ...

Αίγινα: Ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας για τη λειτουργία των σχολείων 24 και 25 Ιανουαρίου.Αίγινα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όσον αφορά την δια ζώσης λειτουργίας τους, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 ...