image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Αίγινα: Οι ισχυροί νοτιάδες έχουν αλλάξει το σκηνικό στο λιμάνι της Αίγινας

Οι ισχυροί νοτιάδες και η απεργία των πλοίων κατόρθωσαν να ερημώσουν την πόλη και το λιμάνι της Αίγινας. Ιδιαίτερα οι νοτιάδες που πνέουν σήμερα - που σίγουρα δεν θα επέτρεπαν την προσέγγιση πλοίων - έχουν αλλάξει το σκηνικό στο λιμάνι και τον παραλιακό δρόμο της Αίγινας.

Πολλά σκάφη έχουν απομακρυνθεί από την είσοδο του λιμανιού, μια που μεγάλ κύματα φθάνουν μέχρι και το πιό εσωτερικό σημείο  του λιμανιού. Τα νερά σκεπάζουν σε κάποια σημεία τις αποβάθρες, ενώ τα καταστήματα εστίασης, τα περισσότερα, έχουν μαζέψει  για λόγους ασφαλείας  τις ομπρέλες τους.

Η κίνηση  τόσο  στην παραλία, όσο και στους εσωτερικούς δρόμους είναι ελάχιστη και η Αίγινα θυμίζει σήμερα, έρημη πόλη σε πολλά σημεία.

Παρόλο αυτά, οι εικόνες  του συννεφιασμένου ουρανού, της αγριεμένης θάλασσας και οι σκοτεινοί όγκοι των αντικρινών στεριών δημιουργούν ένα μοναδικό χειμωνιάτικο σκηνικό!

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Τα  Γυμνάσια  και Λύκεια  της Αίγινας επισκέφθηκε  χθες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και Νήσων κ. Βάσω Θεοδωροπούλου - Μπόγρη. Στα πλαίσια της επίσκεψης της στ...

image descriptionΑίγινα

Οι ισχυροί νοτιάδες  των τελευταίων ημερών προκάλεσαν φθορές  στο υπό κατασκευή νέο λιμάνι  της Αγίας Μαρίνας. Σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Βάσω Θεοδωροπούλου - Μπόγρη ε...