ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Δύο ταινίες για μικρούς και μεγάλους στον κινηματογράφο "ΤΙΤΙΝΑ"

"Ο  Πίτερ  Ράμπιτ - ο λαγός  το σκασε" και οι 'ΑΘΑΝΑΤΟΙ" είναι οι δύο ταινίες που προτείνει ο κινηματογράφος ΤΙΤΙΝΑ για το επόμενο τετραήμερο.

 

Πίτερ Ράμπιτ2 – Ο λαγός το ‘σκασε
     
Παιδικό – Μεταγλωττισμένο, 2021

«…Η Μπέα, ο Τόμας και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που, με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο όπου οι σκανταλιές εκτιμώνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι’ ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι..».
Ηθοποιοί και κινούμενα σχέδια μαζί, ευχάριστο, ενθουσιώδες για τους μικρούς μας φίλους, μεταγλωττισμένο με τις φωνές γνωστών ηθοποιών και τραγουδιστών.
 

Τιμή εισιτηρίου: 5.00 ευρώ παιδικό


  Παρασκευή 10/12 και  Σάββατο 11/12

4.00  (απογευματινή)

Κυριακή 12/12 
11.15 (πρωινή) και 5.00 (απογευματινή)

Τιμή εισιτηρίου 7,00 ευρώ & 5,00 παιδικό
Παρακαλείστε όπως έχετε το ακριβές αντίτιμο 

 

Οι Αθάνατοι - Eternals

Επιστημονικής φαντασίας – Οι Υπέρ Ήρωες της Μαρβέλ, με τους Αντζελίνα Τζόλι, Σάλμα Χάγιεκ, Κιτ Χάρινγκτον κα.
 

Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», μια απροσδόκητη τραγωδία αναγκάζει τους Eternals («Αθάνατοι» – «Ουράνιοι»)ναεπανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants. Οι Eternals είναι μία παντοδύναμη φυλή κοσμικών πλασμάτων που υπάρχουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια στο ηλιακό μας σύστημα. Μοιάζουν άνθρωποι, όμως η βιολογία τους είναι διαφορετική και τους προσφέρει υπερδυνάμεις, φοβερή αντοχή, και μεγάλης διάρκειας ζωή.Η δημιουργία τους προέκυψε από πειράματα που έκαναν οι κοσμικοί θεοί Celestials και οι περισσότεροι Eternals έχουν επιλέξει έναν φιλειρηνικό τρόπο ζωής. Οι Celestials δεν δημιούργησαν μονάχα τους Eternals όμως. Μέσα από τα πειράματα αυτά διαμορφώθηκαν και οι συγγενείς τους, οι πολεμοχαρείς Deviants, με συχνά αποτρόπαια εμφάνιση που αντικατοπτρίζει την εσωτερική τους φύση. Οι Eternals και οι Deviants βρίσκονται πάντοτε σε πόλεμο και ενίοτε την πληρώνει η ανθρωπότητα.


Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών όπου ο καθένας αντιπροσωπεύει ένα ΥπερΉρωα με υπερφυσικές δυνάμεις και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διακρίνονται στις μάχες.

Στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους / In English with Greek subtitles

 ΣΙΝΕ ΤΙΤΙΝΑ 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική μέσα στο σινεμά 

  Παρασκευή 10/12 και  Σάββατο 11/12
5.30  (απογευματινή)

Κυριακή 12/12 
9.15 (βραδινή)

Δευτέρα 13/12
7.15 (απογευματινή

 

 

Διαβάστε επίσης

Υποθαλάσσιος Αγωγός Αίγινας: Στην τελική ευθεία η υδροδότηση του νησιού - Δοκιμαστικά τέλος Δεκεμβρίου Αίγινα

  Το μεγαλύτερο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων ο υποθαλάσσιος αγωγός ύδρευσης της Αίγινας ολοκληρώθηκε –Στην τελική ευθεία και η ολοκλήρωση υδροδότησης του νησιού η οποία αν...

Αίγινα: Εκδήλωση για την αξιολόγηση και την κατηγοριοποίηση των σχολείων.Αίγινα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                       Ε.Λ.Μ.Ε  ΠΕΙΡΑΙΑ  ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ   ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Σ...

Αίγινα: Οι ισχυροί νοτιάδες έχουν αλλάξει το σκηνικό στο λιμάνι της ΑίγιναςΑίγινα

Οι ισχυροί νοτιάδες και η απεργία των πλοίων κατόρθωσαν να ερημώσουν την πόλη και το λιμάνι της Αίγινας. Ιδιαίτερα οι νοτιάδες που πνέουν σήμερα - που σίγουρα δεν θα επέτρεπαν την ...