ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου για τα self test των μαθητών.

 

Από αύριο Δευτέρα 1 Νοεμβρίου οι γονείς  των μαθητών μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν από τα φαρμακεία, μια συσκευασία με πέντε αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ ώστε να καλύψουν τις ανάγκες  τους μέχρι 22 Νοεμβρίου.

Το  self test διενεργείται 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο και τα αποτελέσματα του επιδεικνύονται με την είσοδο του μαθητή στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Όσοι μαθητές έχουν κάνει εμβόλιο ή έχουν νοσήσει δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν self test εφόσον έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό νόσησης ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Οι τελευταίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν σε τεστ από τη στιγμή που νοσήσει κάποιος συμμαθητής τους.

Τέλος από την 1η Νοεμβρίου τα αποτελέσματα  του self test δηλώνονται στη νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr. Οι  γονείς μπαίνουν στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας  τους κωδικούς της εφορείας (taxis net).

Από τη νέα πλατφόρμα θα τυπώνουν την κάρτα  του μαθητή (σχετικό έντυπο) ή θα την κατεβάζουν στο κινητό τους.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού για το ατύχημα στην Cosco. Δελτίο Τύπου.Αίγινα

Δελτίο Τύπου. Ως  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Αργοσαρωνικού: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας για τον τραγικό χαμό του 45χρονου εργάτη στην COSCO. Στηρίζουμε απερίφραστα και παίρνου...

Αίγινα: Οι σχέσεις Αίγινας και Σαλαμίνας στην εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο.Αίγινα

Μια αξιόλογη εκδήλωση φιλοξένησε χθες Σάββατο 30 Οκτωβρίου η αίθουσα  του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Ο Σύλλογος των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου παρουσίασε την εκδήλωση με θέμ...