ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ενδιάμεσες εκπτώσεις. Δελτίο Τύπου από την Επαγγελματική Ένωση.

Η  Επαγγελματική Ένωση Αίγινας ανακοινώνει την έναρξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου.

Σχετικά:

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη της πως, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων του Νοεμβρίου θα αρχίσει τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 και θα λήξουν την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021.

 

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή στις 7 Νοεμβρίου.

 

Υπενθυμίζουμε, ότι κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, επιβάλλεται η αναγραφή της παλιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.  Οι καταστηματάρχες σε περίπτωση ελέγχου θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν  ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται  στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας εύχεται στους συναδέλφους έμπορους καλές δουλειές.

 

                                                                                                       Η Διοίκηση

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού για το ατύχημα στην Cosco. Δελτίο Τύπου.Αίγινα

Δελτίο Τύπου. Ως  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Αργοσαρωνικού: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας για τον τραγικό χαμό του 45χρονου εργάτη στην COSCO. Στηρίζουμε απερίφραστα και παίρνου...

Αίγινα: Οι σχέσεις Αίγινας και Σαλαμίνας στην εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο.Αίγινα

Μια αξιόλογη εκδήλωση φιλοξένησε χθες Σάββατο 30 Οκτωβρίου η αίθουσα  του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Ο Σύλλογος των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου παρουσίασε την εκδήλωση με θέμ...