ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ευχαριστήρια επιστολή Αικατερίνης Στάθη- Σαλπέα.

Δημοσιεύουμε  την ευχαριστήρια επιστολή που μας απέστειλε η κ. Αικ. Στάθη - Σαλπέα με την οποία απευθύνεται σε όλους όσους την υποστήριξαν στις εκλογές  για την ανάδειξη Συμβουλίου της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Ευχαριστήρια επιστολή Αικατερίνης Στάθη-Σαλπέα

29/10/2021

Από τα βάθη της καρδιάς μου,

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και σταθήκατε δίπλα μου σ’αυτές τις εκλογές για την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. Όλους εσάς που μακριά από συμφέροντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της μεγάλης παράταξης που υπηρετούμε, μου δώσατε την εντολή να εργαστώ και να αγωνιστώ για την ιδεολογία της μακριά από κάθε είδους ιδιωτικό συμφέρον.  Πιστή στις αρχές του Συντάγματος και υπηρετώντας τα ιδανικά της Δημοκρατίας,μαζί, διεκδικήσαμε την προεδρίας της τοπικής οργάνωσης  για λόγους ηθικούς και μόνον, για να προστατέψουμε την παράταξή μας από κάθε επιτήδειο άνθρωπο, που με διάφορες μεθοδεύσεις προσπαθεί να περάσει τα δικά του θέλω κόντρα στο συμφέρον της. Και προς υλοποίηση του στόχου σπείρει ακόμα και το διχασμό. Όμως στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχουν δικοί μας και δικοί τους. Οι διαχωρισμοί μόνον κακό και ζημία κάνουν στην κοινωνία και στη Δημοκρατία.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που έθεσα υποψηφιότητα και αυτό  αποτέλεσε ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  έναυσμα για την ενασχόλησή μου με την τοπική Οργάνωση του τόπου μας.

Είμαι πραγματικά υπερήφανη για όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μου. Εκλογές δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Κυρίως είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει κανείς τις προκλήσεις και το ήθος με το οποίο απαντά σε αυτές.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως μέλος της Τ.Ο. της Ν. Δημοκρατίας θα εργαστώ ανιδιοτελώς, όπως ορίζουν οι δημοκρατικές διαδικασίες και το καταστατικό της παράταξης ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να προστατέψω το κύρος της σε κάθε ενέργεια αντίθετη με την ιδεολογία μας.

Η  επιλογή σας για μένα είναι δέσμευση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, είναι πηγή δύναμης .


Με εκτίμηση
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΘΗ-ΣΑΛΠΕΑ

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού για το ατύχημα στην Cosco. Δελτίο Τύπου.Αίγινα

Δελτίο Τύπου. Ως  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Αργοσαρωνικού: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας για τον τραγικό χαμό του 45χρονου εργάτη στην COSCO. Στηρίζουμε απερίφραστα και παίρνου...

Αίγινα: Οι σχέσεις Αίγινας και Σαλαμίνας στην εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο.Αίγινα

Μια αξιόλογη εκδήλωση φιλοξένησε χθες Σάββατο 30 Οκτωβρίου η αίθουσα  του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Ο Σύλλογος των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου παρουσίασε την εκδήλωση με θέμ...