ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Επίσκεψη κινητής μονάδας ανακύκλωσης.

Η  κινητή μονάδα ανακύκλωσης επισκέπτεται και πάλι την Αίγινα  τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου μετά  τις προηγούμενες  επιτυχημένες παρουσίες  της.

Σχετικά  στο Δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Αίγινα, 29 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3η Επίσκεψη Κινητού Πράσινου Σημείου «THEGREENCITY»

στην Αίγινα

 

Προσφέρουμε ανακυκλώσιμα υλικά στο Κινητό Πράσινο Σημείο THE GREEN CITY κερδίζοντας πόντους για αγορές από μεγάλες επιχειρήσεις

 

Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη επίσκεψη του Κινητού Πράσινου Σημείου THE GREEN CITYστην Αίγινα, απέναντι από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας από τις 11:15 έως τις 17:00, κατόπιν της μεγάλης ανταπόκρισης των πολιτών.

Το πρόγραμμα THE GREEN CITY υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost και πολίτες προσκομίζουν στα Κινητά Πράσινα Σημεία του διαχωρισμένα ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία μετατρέπονται σε πόντους και εξαργυρώνονται μέσω μεγάλων επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το πρόγραμμα.

Οι πολίτες στο Κινητό Πράσινο Σημείο μπορούν να φέρουν και να ανακυκλώσουν τα κάτωθι:

  • Χαρτί – χαρτόνι
  • Γυαλί
  • Ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό εξοπλισμό (όχι ογκώδεις συσκευές)
  • Ρούχα (ένδυση – υπόδηση)
  • Υφάσματα
  • Μεταλλικά αντικείμενα
  • Αλουμίνιο
  • Βρώσιμα έλαια και λίπη
  • Πλαστικά

Ιδανικά τα ανακυκλώσιμα υλικά θα πρέπει να είναι διαχωρισμένα και να έχουν καθαριστεί ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα τροφών, υγρών κ.α. Τα βρώσιμα έλαια και λίπη, θα πρέπει να μεταφέρονται σε πλαστικά μπουκάλια /δοχεία και έπειτα θα απορρίπτονται στους ειδικούς περιέκτες (βαρέλια).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thegreencity.gή καλέστε στο τηλ:2109215000.

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού για το ατύχημα στην Cosco. Δελτίο Τύπου.Αίγινα

Δελτίο Τύπου. Ως  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Αργοσαρωνικού: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας για τον τραγικό χαμό του 45χρονου εργάτη στην COSCO. Στηρίζουμε απερίφραστα και παίρνου...

Αίγινα: Οι σχέσεις Αίγινας και Σαλαμίνας στην εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο.Αίγινα

Μια αξιόλογη εκδήλωση φιλοξένησε χθες Σάββατο 30 Οκτωβρίου η αίθουσα  του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Ο Σύλλογος των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου παρουσίασε την εκδήλωση με θέμ...