ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ο υπέροχος Κωστής Μαραβέγιας στην κεντρική συναυλία του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Ανθρώπινος, χαρούμενος με εφηβική διάθεση, αεικίνητος όργωσε  τη σκηνή για δύο ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού του ο υπέροχος  Κωστής Μαραβέγιας.

Ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται συστάσεις εφόσον έχει κερδίσει τις καρδιές  του κοινού με τη φυσική ευγένεια  του, την  ευαισθησία  της μουσικής του, την αειθαλή παιδικότητα, την αμεσότητα και το πηγαίο ταλέντο του.

Ο  Κωστής Μαραβέγιας χάρισε στο κοινό  του Φεστιβάλ , που από νωρίς είχε σχηματίσει μεγάλη ουρά, για να μπει  στο δημοτικό γήπεδο, τις επιτυχίες του. Τα  τραγούδια  του που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει και προέτρεψε  να χορέψουμε - αν και καθήμενοι - με έναν ιδιαίτερο  τρόπο που δίδαξε ώστε να μην παραβούμε  και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναμφισβήτητα χαρισματικός και επικοινωνιακός  μίλησε για την αγαπημένη του Αίγινα, στην οποία έχει τραγουδήσει κι άλλες φορές, και δεν παρέλειπε  συνεχώς να ευχαριστεί  το κοινό για τη θέρμη  του και τη  συμμετοχή του.

Τον καλλιτέχνη υποδέχτηκε  η πρόεδρος  του Φεστιβάλ  Φιστικιού κ. Μαριλένα Γιαννούλη η οποία  έδωσε  το βήμα  στην πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη. Στη σκηνή για  τους απαραίτητους χαιρετισμούς ανέβηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, η αντιπερειφεριάρχης Πειραιώς και Νήσων κ. Βάσω Θεοδωροπούλου - Μπόγρη και ο εντεταλμένος  της Περιφέρειας Αττικής για θέματα πολιτισμού ηθοποιός κ. Χάρης Ρώμας.

Τη συναυλία παρακολούθησαν η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής "Αίγινα 2021" κ. Μανώλης Κοττάκης.

Η συναυλία ήταν προσφορά της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Μια  μαγική βραδιά με το Στέφανο Κορκολή στο 12ο Φεστιβάλ Φιστικιού.Αίγινα

Μια μαγική βραδιά  στο γήπεδο της Αίγινας έζησαν όσοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία  του Στέφανου Κορκολή χθες πρώτη ημέρα  του Φεστιβάλ Φιστικιού. Και ασφαλώς δεν ήταν λ...

Στο Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας εξελέγη ο Σταύρος ΚαλαμάκηςΑίγινα

Ο δραστήριος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, Σταύρος Καλαμάκης, ανεδείχθη στη νέα διοίκηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των πρ...