ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Μια μαγική βραδιά με το Στέφανο Κορκολή στο 12ο Φεστιβάλ Φιστικιού.

Μια μαγική βραδιά  στο γήπεδο της Αίγινας έζησαν όσοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία  του Στέφανου Κορκολή χθες πρώτη ημέρα  του Φεστιβάλ Φιστικιού. Και ασφαλώς δεν ήταν λίγοι. Οι κερκίδες γέμισαν από ένα κοινό που λεπτό με το λεπτό, στιγμή με τη στιγμή απεδείκνυε ότι αγαπά την καλή μουσική. 

Η ερμηνεία  του Στέφανου Κορκολή απέδειξε  τη μεγαλοσύνη του καλλιτέχνη, την ευγένεια μέσα από τα εμβόλιμα σχόλια  του αλλά και τη μεγάλη του αγάπη για την Αίγινα. Έχοντας στο πλευρό του την κρυστάλινη φωνή της  Σοφίας Μανουσάκη, τον αεικίνητο περφόμερ Κώστα Πυρένη και μια ομάδα εκλεκτών μουσικών όπως το Βασίλη Δεφίγγο, Ρόλη Γιαμοπούλου και Βίκτωρα Κουλουμπή, ο Στέφανος Κορκολής κατόρθωσε να ενθουσιάσει το κοινό  του, να σκορπίσει κέφι  και χαρά.

Φωτογραφίες: Ανέστης Κορνέζος

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον "Ερωτόκριτο" διέτρεξε μεγάλες ξένες επιτυχίες από κάθε σελίδια  του ρεπερτορίου, μεγάλες προσωπικές επιτυχίες  του καλλιτέχνη αλλά και τραγούδια που έχει εμπιστευτεί σε Έλληνες ερμηνευτές και κατέληξε με τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι, ενώ για το τέλος άφησε ένα μικρό αφιέρωμα  στο Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας στο πιάνο τον "Ζορμπά" σε μια ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση.

Μια εξαιρετική συναυλία από τις καλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αίγινα και στο Φεστιβάλ Φιστικιού. Παρόν ανάμεσα  στο κοινό ο μουσικοσυνθέτης κ. Γιώργος Θεοδοσιάδης φίλος και παλαιός συνεργάτης  του Σ. Κορκολή και ο ηθοποιός κ. Χάρης Ρώμας φίλος κι αυτός του κ. Κορκολή.

Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γ. Ζορμπάς, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μ. Κουκούλη και η πρόεδρος του Φεστιβάλ  κ. Μ. Γιαννούλη.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Η λήξη του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού με τη συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη.Αίγινα

Χωρίς  βεγγαλικά  - όπως άλλες χρονιές και ομιλίες επισήμων και μη - έληξε  το 12ο Φεστιβάλ  Φιστικιού  στο Δημοτικό γήπεδο της Αίγινας, με  τη συναυλία  της Παυλίνας Βουλγαράκη. Η...

Αίγινα: Ο υπέροχος Κωστής Μαραβέγιας στην κεντρική συναυλία  του 12ου Φεστιβάλ  Φιστικιού.Αίγινα

Ανθρώπινος, χαρούμενος με εφηβική διάθεση, αεικίνητος όργωσε  τη σκηνή για δύο ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού του ο υπέροχος  Κωστής Μαραβέγιας. Ένας καλλιτέχνης...

Στο Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας εξελέγη ο Σταύρος ΚαλαμάκηςΑίγινα

Ο δραστήριος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, Σταύρος Καλαμάκης, ανεδείχθη στη νέα διοίκηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των πρ...