ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Μια συναυλία με άρωμα και φωνές της Αίγινας

Μια  συναυλία με "φωνές και νότες της Αίγινας" Μια συναυλία  από  τους καλλιτέχνες  του νησιού ήταν αυτή που παρακολούθησε το βράδυ  της Πέμπτης 16  Σεπτεμβρίου το  κοινό  του Φεστιβάλ  Φιστικιού.

Το πρόγραμμα άνοιξε η πολυμελής ορχήστρα "Εστουδιαντίνα" με τον Αλέξανδρο Σπίτζινγκ  ερμηνεύοντας γνωστούς παραδοσιακούς, έντεχνους και λαϊκούς σκοπούς.

Ακολούθησε  η Στεφανία Μοροζίνη μ ετον κ. Τάσο Λούκο με ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα! Με την καθάρια και δυνατή φωνή της ερμήνευσε ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά  στον Στ.Κραουνάκη, Μ. Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε  με τον κ. Παντελή Καλαμάκη ο οποίος απέδωσε πολλά αγαπημένα  τραγούδια με  την ιδιαίτερη έκφραση και ποιότητα  της φωνής  τους.

Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γ. Ζορμπάς, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μ. Κουκούλη και η πρόεδρος  του Φεστιβάλ  κ. Μαριλένα Γιαννούλη η οποία παρουσίασε  τα μουσικά σχήματα.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: "Καρδία Αίγινας, φωνές δικές μας" Συναυλία στο Γήπεδο στα πλαίσια του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού.Αίγινα

Στα πλαίσια του 12 ου Aegina Fistiki Fest, που ανοίγει σήμερα  16 Σεπτεμβρίου με την εμπορική έκθεση στην παραλία της Αίγινας, θα παρουσιαστεί στις 9.00 το βράδι το μουσικό πρόγραμ...

Αίγινα: Χειροτονία νέου διακόνου από  το Σεβ. Μητροπολίτη Ύδρας κ.κ. ΕφραίμΑίγινα

Τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό  του Αγίου Νεκταρίου από  το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ η εις διάκονον χειροτονία  του π.Ιωάννη Καρπασινού. Ο νέος διάκονος είναι έγγαμος, ...

Αίγινα: Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Αίγινας και το "Όλοι μαζί μπορούμε"Αίγινα

Συγκέντρωση σχολικών ειδών πραγματοποιεί ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με τον οργανισμό: "Ολοι μαζί μπορούμε" Σχετικά: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχου...