ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description
image description
image description
image description

Αίγινα: "Καρδία Αίγινας, φωνές δικές μας" Συναυλία στο Γήπεδο στα πλαίσια του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Στα πλαίσια του 12ουAegina Fistiki Fest, που ανοίγει σήμερα 16 Σεπτεμβρίου με την εμπορική έκθεση στην παραλία της Αίγινας, θα παρουσιαστεί στις 9.00 το βράδι το μουσικό πρόγραμμα «Καρδία Αίγινας, φωνές δικές μας» στο οποίο συμμετέχουν αιγινήτες μουσικοί.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η γνωστή και αγαπητή σε όλους Εστουδιαντίνα  που με το μαέστρο της Αλέξανδρο Σπίτζινγκ θα παίξει παραδοσιακά, ρεμπέτικα  και έντεχνα τραγούδια.

Το πρόγραμμα θα συνεχίσει η Στεφανία Μοροζίνη, που με την ζεστή και λυρική φωνή της θα τραγουδήσει jazz και soul κομμάτια αλλά και τραγούδια σπουδαίων ελλήνων συνθετών. Θα την συνοδεύσει ο τραγουδοποιός και κιθαρίστας Τάσος Λούκος στην κιθάρα.

Τέλος ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός  Παντελής Καλαμάκης (τραγούδι) και ο Τάσος Λούκος (κιθάρα) θα ερμηνεύσουν γνωστά έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια.

Στο γήπεδο της Αίγινας, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, 9 μ.μ.

 

Η χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων  μέσα στο γήπεδο θα είναι υποχρεωτική.

Θα υπάρξει ταξιθεσία.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό  του Αγίου Νεκταρίου από  το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ η εις διάκονον χειροτονία  του π.Ιωάννη Καρπασινού. Ο νέος διάκονος είναι έγγαμος, ...

image descriptionΑίγινα

Συγκέντρωση σχολικών ειδών πραγματοποιεί ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με τον οργανισμό: "Ολοι μαζί μπορούμε" Σχετικά: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχου...