ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Αίγινα: Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού.

 Για  την παράταση  του έλαβε το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίγινα 8-9-2021

Παράταση του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού

     Μια ακόμη παράταση παίρνει το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης του νησιού της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ. Η τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο με αιτιολογικό τις 71 ημέρες κακοκαιρίας και προσθέτοντας τις αναγκαίες μέρες προετοιμασίας  που συνολικά τις προσδιορίζει σε 99,  ζήτησε και έλαβε μια ακόμη παράταση της ολοκλήρωσης του έργου μέχρι 31-12-2021.

     Η πλειοψηφία της περιφέρειας (παράταξη Πατούλη) με μεγάλη ευκολία ενέκρινε την παράταση, χωρίς καν όρους για την ολοκλήρωση του έργου.

Την απόφαση καταψήφισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.  Συγκεκριμένα, η παράταξη «Δύναμη Ζωής» της Ρένα Δούρου καταψηφίζοντας, επισήμανε  ότι το έργο με ευθύνη της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, έχει βαλτώσει και ενώ το νερό της ΕΥΔΑΠ δια του υποθαλασσίου αγωγού είναι εδώ και 3 μήνες στην Αίγινα, η Αίγινα δεν πίνει νερό από την ΕΥΔΑΠ αλλά από τους “νερουλάδες” 

   Βλέπουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά η Αίγινα να μην πλησιάζει τον πολυπόθητο στόχο της ολοκλήρωσης του έργου  και ο Δήμος και οι κάτοικοι να βάζουν «βαθιά το χέρι στην τσέπη τους» και  να συνεχίζουν να πληρώνουν πανάκριβα το νερό και τους υδρομεταφορείς του.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

  Η  ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ   ξανακτυπά  με φρέσκες ιδέες  για το 12ο Φεστιβάλ Φιστικιού.   Το δώρο της «Συμμαχίας των σεφ» για την Αίγινα Πρωτότυπες συνταγές, σπουδαίων σεφ, χαρίζοντα...

image descriptionΑίγινα

Η ιστορία στο χρόνο και η πορεία  του δέντρου της φιστικιάς καταγράφεται και παρουσιάζεται στην έκθεση που λειτουργεί αυτές  τις μέρες  στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Οι πρώτες ιστ...