ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ευχές από το Δήμαρχο Αίγινας κ. Ι. Ζορμπά στους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεων.

Πρώτη ημέρα  των Γενικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους μαθητές  της Γ΄Λυκείου και ο Δήμαρχος Αίγινας κ.Ι. Ζορμπάς όπως το συνηθίζει κάθε χρόνο επισκέφθηκε το Γενικό Λύκειο Αίγινας και ευχήθηκε στους μαθητές.

Σχετικά στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Καλή επιτυχία ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αίγινας στους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων του Γενικού Λυκείου Αίγινας»

Το Γενικό Λύκειο Αίγινας επισκέφτηκε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς για να ευχηθεί στους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι οποίες ξεκίνησαν σήμεραΔευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας κ. Ιωάννης Πούντος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την επίσκεψή του αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που επισκέπτεται το σχολείο και εύχεται στους μαθητές των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο Δήμαρχος Αίγινας στο μήνυμα που απηύθυνε στους μαθητές ανέφερε: «Η επιτυχία οφείλεται σε εσάς και στους κόπους που κάνετε. Σήμερα έχω έρθει για δύο λόγους. Ο ένας λόγος είναι ότι η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο θα σας απονείμει ως αναμνηστικό το ιστορικό λεύκωμα «Η Αίγινα του Καποδίστρια», για την πορεία και την ζωή του Κυβερνήτη στην πρώτη πρωτεύουσα του νεώτερου ελληνικού κράτους, την Αίγινα. Ο δεύτερος λόγος είναι για να σας ευχηθώ με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία. Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά για εσάς με ό,τι σημαίνει αυτό, λόγω του κορωνοϊού, του εγκλεισμού στο σπίτι, με περιορισμό από εξόδους και φυσικά να μην μπορείτε να έρθετε στο σχολείο σας. Αυτή την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων να την θεωρήσετε απλά ως μία δοκιμασία και με την δική σας πίστη, στον εαυτό σας, θα πάνε όλα καλά. Καλή επιτυχία στους στόχους σας και καλή σταδιοδρομία».

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς κοντά στους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεωντου ΕΠΑΛ.Αίγινα

Κοντά  στους υποψήφιους των Γενικών Εξετάσεων του ΕΠΑΛ  Αίγινας βρέθηκε σήμερα  το πρωί ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς. Με έναν σύντομο χαιρετισμό  τους ευχήθηκε "καλή επιτυχία" ...