ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Επίσκεψη παιδίατρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για έκδοση ΑΔΥΜ

Με σκοπό  την έκδοση "Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή" (ΑΔΥΜ) για  τους μαθητές που πρόκειται να εγγραφούν  στην Α΄ Δημοτικού το επόμενο σχολικό έτος, το Κέντρο Υγείας Αίγινας έχει προγραμματίσει  για αυτό το σκοπό επίσκεψη παιδιάτρου,έτσι όπως αναφέρει η επόμενη ανακοίνωση.

Ανακοίνωση:

Η αναγκαιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας στον παιδικό πληθυσμό της Αίγινας αποκτά αυτήν την εβδομάδα μια συγκεκριμένη προτεραιότητα, την χορήγηση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) για τα πρωτοεγγραφόμενα παιδιά στα νηπιαγωγεία και στην Α Τάξη του Δημοτικού.

Το Κ.Υ. έχει σχεδιάσει την καλύτερη κάλυψη της αναγκαιότητας αυτής για το επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς η παιδίατρος Μανδέκη Αριστέα που ανήκει στο ιατρικό δυναμικό της 2ης ΔΥΠΕ, θα βρίσκεται στο Κ.Υ. το διήμερο Τετάρτη- Πέμπτη 10 και 11 Μαρτίου ώστε να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό. 

Οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία του Κ.Υ. για να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα επικοινωνίας : 2297320100, -123, -111.Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών θα υπάρξουν και απογευματινά ραντεβού.

Με βάση μια ρεαλιστική εκτίμηση θα υπάρχει δυνατότητα κάλυψης 60 επισκέψεων το διήμερο.

Το Κ.Υ. δεσμεύεται οτι σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού παιδιών προς εξέταση, θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και άλλη επίσκεψη παιδιάτρου για τον συγκεκριμένο λόγο.

 

Δ. Επ. Κέντρου Υγείας Αίγινας

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων και καθαριστικών ειδών από το Δήμο Αίγινας.Αίγινα

Από  το Δήμο Αίγινας ανακοινώνεται ότι τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκε η διανομή  τροφίμων και καθαριστικών ειδών από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ενημέρωση σχετικά με ...

Πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας Σ. Καλαμάκη για covid free νησιά στον Αργοσαρωνικό Αίγινα

Την ένταξη των νησιών με πληθυσμό λιγότερο των 15 χιλιάδων κατοίκων στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης για την νησιωτική χώρα, προτείνει με επιστολή του ο Πρόεδρος της Ένωση...

Αίγινα: Η  "Νίκη" του Νεκτάριου Κοντοβράκη στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών.Αίγινα

Το ορειχάλκινο γλυπτό " Η Νίκη" του διακεκριμένου εικαστικού Νεκτάριου Κοντοβράκη κοσμεί από χθες τον προαύλιο χώρο  της  Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνώ...