ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση για την λειτουργία των υπηρεσιών της ΚΕΔΑ την περίοδο της καραντίνας.

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας ενημερώνει τους πολίτες για  τον τρόπο λειτουργίας και επικοινωνίας του κοινού με  τα γραφεία  της, καθώς και για τη λειτουργία  του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας:

 

             

                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342 ΚΥΑ, με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από το Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020», όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4899/Β΄/06.11.2020, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας δεν θα δέχεται κόσμο κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

 

Κλειστό για το κοινό, έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020, θα παραμείνει και το Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Δήμου Αίγινας, καθώς μεταξύ των δραστηριοτήτων που αναστέλλονται είναι και η λειτουργία των μουσείων (Κ.Α.Δ. 91.02).

 

Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται είτε τηλεφωνικά καλώντας στο σταθερό τηλέφωνο 22970 22067 είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αποστέλλοντας mail στη διεύθυνση keda@aeginadimos.gr, ενώ θα προσέρχονται αποκλειστικά και μόνον σε περίπτωση που, κατά την ανωτέρω επικοινωνία, δεν καταστεί δυνατή η πλήρης εξυπηρέτησή τους και πάντα κατόπιν συνεννόησης για προγραμματισμένο ραντεβού.

 

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αντάμωση όσο το δυνατόν συντομότερα!

 

Η πρόεδρος Δ.Σ.

Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας

Μαίρη Κουκούλη

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Συγκινητικές στιγμές στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Άγιο ΝεκτάριοΑίγινα

  Οι ακροατές  των ραδιοφωνικών σταθμών ("Πειραϊκής Εκκλησίας", "Εκκλησία της Ελλάδος") έγιναν κοινωνοί των συγκινητικών στιγμών της Θείας Λειτουργίας που ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μ...

Δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας για τον εορτασμό του Αγίου ΝεκταρίουΑίγινα

Με δελτίο τύπου η Ιερά Μητρόπολις Ύδρας Σπετσών Αιγίνης Ερμιονίδος και Τροιζηνίας ενημερώνει για το φετινό εορτασμό της μνήμης  του Αγίου Νεκταρίου.     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΕΡΑ ΜΗ...