Δρομολόγια πλοίων
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Στην εταιρία «ΔΟΜΟΤΕΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» η ανακατασκευή του Λεουσείου Ιδρύματος.

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση  του εργολάβου στο Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αίγινας. Ένα έργο πνοής για την Αίγινα που θα ανακουφίσει πολλούς συμπατριώτες  είναι η ανακαίνιση και αναδιαρρύθμιση  του υπάρχοντος μεγάλου κτιρίου του Λεουσείου που με σύγχρονες προδιαγραφές και σε εγκαταστάσεις  θα μπορεί να προσφέρει  υπηρεσίες ως μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων. 

 

Η καταληκτική ημερομηνία  για την κατάθεση των προσφορών από τις υποψήφιες εταιρείες για το έργο έληξε τον προηγούμενο Ιούνιο.

 

Με την πρόσφατη και με αριθ. 1711/2020 απόφαση της 25/8/20 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής προέκρινε ανάμεσα σε 11 εταιρείες που υπέβαλλαν σχετικό φάκελο με προσφορά, την εταιρία «ΔΟΜΟΤΕΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», η οποία προσέφερε μέση έκπτωση σαράντα δύο τοις εκατό (42%), ήτοι προσέφερε την χαμηλότερη τιμή και καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 4.1.η της διακήρυξης και το άρθρο 95 του Ν. 4412/2016.  

 

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα κι εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις από τις υπόλοιπες εταιρείες  ο εργολάβος να εγκατασταθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

 

Το κτίριο θα ανακαινισθεί πλήρως σύμφωνα με τα σχέδια  που έχουν παρουσιαστεί. Το τελευταίο κρίνεται απαραίτητο λόγω της παλαιότητας  του κτιρίου αλλά και για τον λόγο ότι οι τότε εγκαταστάσεις του εξυπηρετούσαν ανάγκες και προδιαγραφές εκείνης  της εποχής. (δεκαετία ’70).

 

Παράλληλα μελετάται από το Διοικητικό Συμβούλιο η απρόσκοπτη συνέχιση  του Συσσιτίου Απόρων ατόμων, που παρασκευάζεται στο ισόγειο του κτιρίου και διανέμεται σε συμπολίτες μας, με τη μεταφορά  του σε άλλους χώρους.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Τον εντοπισμό πέντε κρουσμάτων Covid-19 στην Αίγινα ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Κυριακής  ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ζορμπάς, καθησυχάζοντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες ...

image descriptionΑίγινα

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, τα τελευταία 12 χρόνια, επισκέπτες και Αιγινήτες, μετά την συγκομιδή των Φιστικιών του νησιού μας, ζούμε στον ρυθμό της γιορτής. Ζούμε στον ρυθμό του Aegi...

image descriptionΕλλάδα

Κενά διδακτικού προσωπικού Σχολείων Π.Ε νησιών Αργοασρωνικού και ελλείψεις αντισιπτηκών, καταγγέλει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργοσαρωνικού.    Συγκεκριμένα, ...

image descriptionΑίγινα

  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού λόγω καιρικών συνθηκών, το πλοίο "Φοίβος" δεν θα εκτελέσει σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το προγραμματισμένο δρομολόγιό το...