ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλυπητήρια επιστολή της ΚΕΔΑ για το θάνατο του Μ. Βενιέρη και του Γ. Καλοκέντη

 

Συλλυπητήρια από την Κοινωφελή Επιχείρηση  του Δήμου Αίγινας για  το θάνατο  του ηθοποιού Μ.Βενιέρη ο οποίος δημιούργησε  στην Αίγινα μέσα από την Θεατρική Ομάδα  του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο "Καποδίστριας" και του Γιώργου Καλοκέντη υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας.
 
 

                                              ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ                                                                   

           

Η Αίγινα αποχαιρέτισε δύο ανθρώπους που προσέφεραν σημαντικό έργο στον τοπικό -κι όχι μόνο- πολιτισμό. Ο Μάνος Βενιέρης και ο Γιώργος Καλοκέντης έφυγαν από τη ζωή με διαφορά μίας μέρας, αφήνοντας ωστόσο ζωντανό το αποτύπωμά τους στο νησί που τόσο αγάπησαν.

 

Με την ενεργή και δυναμική συμμετοχή τους στη διαμόρφωση του ψηφιδωτού που ονομάζουμε “πολιτισμό”, κατόρθωσαν -από το μετερίζι του ο καθένας- να προβάλουν και να προωθήσουν την Αίγινα εντός κι εκτός Ελλάδος. Κοινά χαρακτηριστικά της πορείας τους το μεράκι και το πάθος, τα οποία συνόδευαν κάθε τους ενέργεια.

 

Αισθανόμαστε φτωχότεροι, ως τοπική κοινωνία, γνωρίζοντας πόσα είχαν ακόμη να προσφέρουν. Μα ας αναλογιστούμε και πόσα μας άφησαν ως πολιτιστική παρακαταθήκη, καθώς και την “ευθύνη” για αυτά με την οποία μας επιφόρτισαν.

 

Απευθύνουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των εκλιπόντων, με τη διαβεβαίωση πως θα μας συνοδεύει πάντα η θύμησή τους και ο δρόμος που χάραξαν.

 

Η πρόεδρος και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας

Διαβάστε επίσης

Με βεγγαλικά και συριγμούς εντυπωσιακός χαιρετισμός του πλοίου Apollon Hellas στον Άγιο Σώστη Αίγινας (βίντεο)Αίγινα

  Το πλοίο Apollon Hellas ερχόμενο από Μέθανα και Πόρο διέσχισε το στενό Πέρδικας – Μονής στην Αίγινα κατά παρέκκλιση της συνήθους πορείας του για να αποδώσει χαιρετισμό στην εκκλη...

Ν.Μανωλάκος: Ανάγκη επιτακτική για πλωτό ασθενοφόρο στον Αργοσαρωνικό!Αίγινα

  Τα νησιά του Αργοσαρωνικού, αποτελούν πόλο έλξης πολλών επισκεπτών και τουριστών ωστόσο, μέχρι και σήμερα, δεν έχουν πρόσβαση σε μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες. Ο Βουλευτής της Α ...