ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Angelina Boutique Escape: Στην Πέρδικα της Αίγινας κάνει τη διαφορά!

Σε ένα περιβάλλον που υπόσχεται μια πραγματική απόδραση, το εντυπωσιακά αναβαθμισμένο Angelina Boutique Escape υποδέχεται τη φετινή τουριστική περίοδο.

 

Το Angelina βρίσκεται στο χωριό Πέρδικα, το διάσημο ψαροχώρι της Αίγινας, μόλις 10 λεπτά από το λιμάνι του νησιού και δυο βήματα από το γραφικό μπαλκόνι με τις ψαροταβέρνες και τα μπαράκια, όπου λειτουργεί και η δεύτερη επιχείρηση της οικογένειας Μαρτή, το φημισμένο για τη θαλασσινή του κουζίνα εστιατόριο «Νώντας», που γράφει ιστορία από το 1936.

 

 

Ριζικά ανακαινισμένο το Angelina Boutique Escape αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές
διαμονής για τους επισκέπτες της Αίγινας, καθώς, εκτός από την …γενναία αναβάθμιση των 34 δωματίων,
προσφέρει ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης στον εξωτερικό του χώρο με τη μαγευτική πισίνα και το ατμοσφαιρικό του μπαρ. Όσο για το ξεκίνημα της ημέρας, το πλούσιο πρωινό με τα χειροποίητα εδέσματα (πίτες, τοπικά τυριά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα) θα σας εντυπωσιάσει.

 

 

«Θέλουμε να ξανασυστήσουμε την επιχείρησή μας στο ταξιδιωτικό κοινό με το νέο της όνομα και design, καθώς με την ανακαίνισή του το Angelina μετατράπηκε σε ένα από τα καλύτερα boutique καταλύματα της Αίγινας», τονίζει η Σωζία Μαρτή, διαχειρίστρια του Angelina, η οποία δεν παραλείπει να ευχαριστήσει θερμά τον διακεκριμένο interior designer Άγγελο Αγγελόπουλο, ο οποίος επιμελήθηκε τη νέα εικαστική ταυτότητα
προσδίδοντας στο ξενοδοχείο ένα πιο κοσμοπολίτικο ύφος με έντονα νοσταλγικές πινελιές. «Η νέα αισθητική δένει ιδανικά με τη διαχρονική φιλοσοφία μας που είναι η επιθυμία μας να προσφέρουμε σε όλους τους διαμένοντες εγκάρδια φιλοξενία και άριστο φαγητό,» προσθέτει η κ. Μαρτή.

 

 

Το Angelina, λόγω της επίκαιρης θέσης του, αποτελεί επίσης ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς τους θησαυρούς της Αίγινας. Η Αίγινα άλλωστε είναι το νησί με την πιο εύκολη και οικονομική πρόσβαση από την Αθήνα, ενώ διαθέτει εξαιρετικές παραλίες, καθώς και ιστορικά μνημεία όπως τον εμβληματικό ναό της Αφαίας, τη μεσαιωνική Παλιαχώρα, τα κτίρια της εποχής του Καποδίστρια και ασφαλώς το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

 

Το χωριό της Πέρδικας πάντως είναι το πιο γραφικό σημείο του νησιού και, εκτός όλων των άλλων προτερημάτων του, διαθέτει συχνή σύνδεση (με πλοιάρια) με τη Μονή, το καταπράσινο νησάκι με τις εξωτικές παραλίες που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, σε απόσταση …αναπνοής.
Η τοπική γαστρονομία – ένα κεφάλαιο που ενδιαφέρει σφόδρα τον επισκέπτη- βασίζεται στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, όπως και στις δεκάδες μεταμορφώσεις του φιστικιού Αιγίνης.

Διαβάστε επίσης

Οι σφουγγαράδες της ΑίγιναςΑίγινα

Τιμητική εκδήλωση τον Αύγουστο στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.   Του Γιώργου Μπήτρου   Τιμή στους σφουγγαράδες της Αίγινας θα αποδώσει η έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στ...

Η Αλίκη στον Προφήτη ΗλίαΑίγινα

  Το μακρινό Σεπτέμβριο  του 1958 και καθώς η "Εθνική μας σταρ" έκανε τα πρώτα κινηματογραφικά της βήματα, βρέθηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Διακοπές στην Αίγινα"...