ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτυχίες και διακρίσεις του Ο.Α.Κ. Αίγινας

Με δελτίο τύπου ο Ο.Α.Κ. Αίγινας μας ενημερώνει για τις πρόσφατες διακρίσεις  των Αιγινητών αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, το διήμερο 13 και 14 Ιουλίου.


"Την Δευτέρα και την Τρίτη που μας πέρασε , πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά το πανελλήνιο πρωτάθλημα  της κατηγορίας Κ16 .
Οι αθλητές μας  κατάφεραν να διακριθούν και να αφήσουν υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια . Ο Ανδρεάδης Παύλος με εκπληκτικό ατομικό ρεκόρ τερμάτισε 1ος στην σειρά του και 4ος στην συνολική κατάσταση , στα 200μ με εμπόδια με επίδοση 27''05 . Το προηγούμενο ρεκόρ του αθλητή μας ήταν το 28''96 από το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο αθλητής πήρε και την 7η θέση στο τετραπλούν με 13μ99εκ.

Η Χατζημανώλη Δήμητρα με νέο ατομικό ρεκόρ τερμάτισε στην 5η θέση στο αγώνισμα των 2000μ με φυσικά εμπόδια.

Η ομάδα στης σκυτάλης 3Χ1200μ πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για το μετάλλιο αλλά τελικά πήρε την 5η θέση με 13'22''  , χρόνος που αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ . Την ομάδα την αποτελούσαν οι αθλήτριες Λαδά Χρυσούλα , Σταθάκη Νεκταρία και Μαρίνη Μαρία  με τις δύο τελευταίες αθλήτριες να ανήκουν κανονικά στην μικρότερη κατηγορία την Κ14.

Τέλος η ομάδα της σκυτάλης 4Χ80 , με τις Ρωπαίτη Σωζία , Γαρυφάλλου Ελένη , Ρούσσου Παναγιώτα και Κυπριώτη Χριστίνα  , έκανε και αυτή ατομικό ρεκόρ με χρόνο 44''88 και κατετάγη στην 17η θέση .

Αξίζουν πολλά μπράβο στους αθλητές μας για την προσπάθεια τους.

Οι μικρές μας κατηγορίες πλέον ξεκινάν τις διακοπές τους και την επόμενη εβδομάδα θα τους δοθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης για το καλοκαίρι . Ο ΟΑΚ Αίγινας όμως συνεχίζει με τις κατηγορίες Κ20 , Κ23 και ανδρών γυναικών με πρώτο αγώνα το Σάββατο και την Κυριακή που έρχεται στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ".

Διαβάστε επίσης

Οι σφουγγαράδες της ΑίγιναςΑίγινα

Τιμητική εκδήλωση τον Αύγουστο στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.   Του Γιώργου Μπήτρου   Τιμή στους σφουγγαράδες της Αίγινας θα αποδώσει η έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στ...

Η Αλίκη στον Προφήτη ΗλίαΑίγινα

  Το μακρινό Σεπτέμβριο  του 1958 και καθώς η "Εθνική μας σταρ" έκανε τα πρώτα κινηματογραφικά της βήματα, βρέθηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Διακοπές στην Αίγινα"...